Gabriela spenderar 10 000 kronor i månaden för att likna en plastdocka – längtar ständigt efter nya ingrepp

Vi är över sju miljarder människor på vår planet idag, och alla är helt unika. Ibland kanske man träffar någon som är lik en till utseende eller sätt, men trots det är vi alla unika.

Just vårt yttre är det, för de flesta av oss, inte så mycket med. Vi ser ut som vi gör och är helt nöjda med det. Men en del människor vill sticka ut från mängden och förändrar sitt utseende med hjälp av kirurgi.

22-åriga Gabriela Jirackova från Tjeckien är en sådan person – hon spenderar nämligen tusentals kronor varje månad på att se ut som en levande Barbie-docka.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Gabriela, 22, kommer från Prag i Tjeckien och kallar sig själv för ”mänsklig Barbie”. Hennes fixering vid den blonda dockan började redan i tidig ålder, då Gabriela började samla på Barbie-dockor.

Första operationen vid 16 år

Idag har Gabriela över 300 dockor i sin samling, och förvandlingen mot att bli en mänsklig Barbie började när hon var 16. Då fyllde hon sina läppar för första gången.

2018 opererade hon brösten för första gången, något hon inte ångrar.

– Jag känner mig sexigare nu. Den var bara ett litet steg i att kunna se ut som Barbie, men jag känner mig sexigare. Jag är definitivt lyckligare med större bröst, säger Gabriela till Barcroft Media enligt brittiska Metro.

Spenderar 10 000 kr i månaden

Gabriela har tack vare sitt Barbie-utseende blivit något av en internetkändis, och har över 60 000 följare som dagligen får uppdateringar i form av lättklädda bilder på 22-åringen.

Mycket av Gabrielas liv kretsar kring hennes utseende, och varje månad spenderar hon runt 10 000 svenska kronor på sitt utseende.

– Jag spenderar tre och en halv timme varje dag innan jag visar mig för andra. Jag har alltid tyckt om att skilja mig från mängden och så fort jag började tänka på mitt utseende så kände jag att Barbie-grejen var något för mig, säger Gabriela till Barcroft enligt Metro.

Läser på universitet

Trots att Gabriela redan gjort flertalet ingrepp så ser hon inget slut på plastikoperationerna.

– Det inleds med små förändringar, men när man ser positiva resultat så vill man ju ha mer, säger Gabriela till Barcroft enligt Metro.

Utöver att förvandla sig till en Barbie så läser Gabriela just nu psykologi och pedagogik på universitetet i Prag.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!