Han har gjort över 100 operationer och tredubblat storleken på sin rumpa, här är hisnande notan

De flesta av oss kan nog vara överens om att utseendefixeringen i dagens samhälle har gått lite för långt. Det gäller givetvis inte alla, men en hel del människor är som besatta av att se ut på ett visst sätt.

Kolla bara in 26-årige Joey. Under de fem senaste åren har han gjort över 100 plastikoperationer. Amerikanen har bland annat tredubblat storleken på sin rumpa.

Så fort den Boston-födde piercingfantasten Joey Prixx fyllde 21 år så satte han igång med att utföra en mängd av de plastikkirurgiska ingrepp som han länge hade drömt om.

Fem år senare, när han är 26, kan den utseendefixerade amerikanen se tillbaka på inte mindre än 100 operationer som på olika sätt korrigerat hans yttre. Totalt uppgår kostnaderna till 60 000 dollar, motsvarade drygt 500 000 kronor.

Caters News Agency

Även om en hel del av hans ingrepp har varit av mindre karaktär, så har hans utseende i stort förändrats helt.

Det kanske mest slående är att Joey gjort flera ingrepp för att få en större rumpa. Om man jämför med hur den såg ut från början så har han nu lyckats få den tre gånger så stor genom att sätta in enorma implantat.

Caters News Agency

Största möjliga implantaten

Efter den senaste rumpoperationen kunde han inte sitta ner på sex veckor, skriver Daily Mail.

– Men jag fullkomligt älskar min nya rumpa, säger han.

Caters News Agency

Implantaten var de största möjliga som kunde appliceras på hans kropp.

– Jag har jobbat länge för att kunna ha råd med min nya rumpa. Jag är jättenöjd. Mitt motto är ”plastic is fantastic”.

Caters News Agency

Joey Prixx har gjort om i princip allt som går i ansiktet. Näsan, kinderna, hakan, ögonbrynen, pannan är bara några av de ansiktsdelar som renoverats. Nyligen genomgick han dessutom en operation då man tog bort en stor del av hans svettkörtlar.

– Att göra om min kropp på det här sättet har fått mig mer självsäker. Det är det bästa jag gjort i mitt liv och jag ångrar ingenting, menar 26-åringen.

Caters News Agency

”Nu är den perfekt”

Rumpförstoringen verkar dock helt klart vara favoriten.

– Jag gillade inte hur platt den var innan, men nu är den perfekt. Jag tycker inte det är något konstigt alls. Kvinnor opererar brösten hela tiden, så vad är så fel med att en kille vill ha större rumpa?

Caters News Agency

Han arbetar sex dagar i veckan för att ha råd med sin besatthet.

– Ofta är jag nöjd efter operationerna, men efter en tid brukar det komma fram något som jag stör mig på – och då måste det fixas, säger Joey Prix.

Tryck nu på dela-knappen om du tycker att utseendefixeringen i dagens samhälle har gått för långt!