Han har lagt 275 000 kr på operationer för att se som en alv, nu vill han ta bort 4 revben

Vi har alla intressen som kan påverka våra mål i livet, men vissa tar det några steg längre för att uppnå sina drömmar.

Luis Padron från Argentina blev som liten besatt av att se ut som en alv, alltså ett sagoväsen.

25-åringen har nu spenderat över 275 000 kronor på diverse plastikoperationer för att bli så lik sin idealbild som det bara går.

Han lägger därtill omkring 45 000 varje månad på specialkrämer och diverse behandlingar.

Vi har alla olika målbilder i livet. De har ofta att göra med våra intressen, men för de flesta finns det gränser för hur långt man är villig att gå för att uppnå det man drömmer om. Det är givetvis på gott och ont.

Men en som har tagit det hela till extrema nivåer är Luis Padron från Argentina. Som liten hade han problem med sin självbild samtidigt som intresset för olika sagoväsen vara växte.

Till slut kom han fram till att den stora drömmen i livet var att se ut som en alv. Men då krävdes rätt stora förändringar.

Caters News Agency

Han är nu 25 år, men redan som 14-åring genomförde han sin första operation. Fram till i dag har han lagt 25 000 pund, motsvarade strax över 275 000 kronor, på olika ingrepp.

Caters News Agency

Det som korrigerats är hans käke som fettsugits, näsan, man har tagit bort allt kroppshår (förutom uppe på huvudet) och justerat hans ögonfärg.

Planerar nya ingrepp

Givetvis får han numera en hel del blickar. Men Luis menar att han inte bryr sig om det – och att han kommer fortsätta i samma takt tills han är så lik en alv som det bara går.

Argentinaren lägger hela 4 000 pund, ungefär 45 000 kronor, varje månad på att upprätthålla och ”förbättra” sitt utseende. Det handlar om allt från specialkrämer till olika behandlingar – bland annat hudblekning – och extra starkt solskydd.

Caters News Agency

Han planerar nu flera nya operationer. Öronen ska bland annat bli spetsigare, han vill få en hjärtformad bena och man ska även se över hur han kan bli längre. 25-åringen vill dessutom göra ett ögonlyft för att bli mer kattlik och ta fort fyra revben för att få en smalare midja.

– Jag funderar på att göra muskelimplantat också. Jag har min egen idealbild – och jag ska uppnå den. Inget kan stoppa mig, säger han enligt Daily Mail.

Visa människor tar verkligen det här med plastikoperationer och förändring till en ny nivå. Visst är det helt galet, men samtidigt kan jag tycka det är bra att vi lever i en värld där folk får se ut precis som de vill. Dela gärna om du håller med!