Här är årliga onani-tävlingen – som samlar in pengar till välgörenhet

Här är årliga onani-tävlingen – som samlar in pengar till välgörenhet

Visste du att det finns en årlig onanitävling? Det kan låta snuskigt och äckligt, men evenemanget Masturbate-a-thon – som faktiskt är världsomspännande – finns till av en god anledning.

Man vill ta bort tabut vad gäller att onanera och dessutom få aktörer att donera pengar till forskning kring hemska könssjukdomar, enligt Wikipedia.

Fått ihop stora summor

Det årliga arrangemanget är numera störst i Kina, men har under många tillfällen under 2000-talet hållits i länder som USA, England och Danmark.

Bild: Wikimedia Commons

Tanken är att man låter frisläppta ”självmys”-entusiaster samlas på ett och samma ställe för att sedan ha trevligt, diskutera, träffa nya människor – och givetvis onanera, skriver NBC.

Genom åren har man fått ihop stora summor till välgörenhet som ligger bakom bland annat HIV-forskning. Med andra ord är det svårt att klaga på syftet – och självfallet är det helt frivilligt att delta.

Under årens lopp har man dock satt några imponerande onanirekord – för jodå, det här är också lite av ett tävlingarnas evenemang.

De galnaste rekorden

Sajten sickchirpse.com har listat några av de knäppaste – och mest imponerande – noteringarna:

– Den 27:e maj 2012 satte Sonny Nash världsrekord för män i längsta onanisession då han höll på konstant i 10 timmar och 10 minuter

– Den 3 juni 2012 satte D. Hardie världsrekord i längsta ejakulationen – den imponerande distansen mätte 4 meter och 22 centimeter

– D. Hardie har även världsrekordet i antalet klimax under en och samma onanisession – han fick 2010 till inte mindre än 83 stycken

– Den kvinna som kommit flest gånger under en och samma onanisession är Deanna Webb – under ett evenemang i Danmark 2009 fick hon hela 226 orgasmer

Givetvis eftersöker Masturbate-a-thon utmanare som kan försöka slå de här rekorden. Vem vet – det kanske hade hjälpt till att samla ihop ännu mer viktiga välgörenhetspengar.

Känner du någon som skulle kunna vara med och tampas om de här otroliga rekorden? Tagga då den personen i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare den här artikeln till dina pilska vänner!