Här är ”bajs-timern” som ska stoppa dig från att sitta för länge på skithuset

Alla kanske inte vill eller vågar erkänna det – men finns det något skönare och mer avslappnande än att sätta sig en bra stund på dass?

Det är oftast tyst, bekvämt, skönt och man får en välbehövlig stund för sig själv samtidigt som kroppen får göra sig av med lite ”avfall”.

Det är inte sällan som jag kommer på att jag suttit där inne i kanske 20 minuter. Det är som att man glömmer bort tiden – framför allt om man gör ”nummer två”.

Nu kommer dock en pryl som kan skynda på alla långsamma toalettbesökare.

Shutterstock

Vi alla befunnit i oss i den hemska och stressade situationen när det rycker på som tusan inifrån – och man gör vad som helst för att hitta en toalett. Känslan när man väl fått av sig byxorna och kusten är klar – den är faktiskt svårslagen.

Fungerar som ett timglas

Då finns risken att man sitter kvar där inne en stund och njuter av tystnaden, ensamheten och den underbara vetskapen om att man sitter just på dass. Snart har 20, 30 minuter snabbt gått – och då måste man tyvärr gå vidare med sin dag och alla måsten.

Nu har det dock kommit en pryl som begränsar möjligheten till långsittningar på toa – och den är nog extra användbar för kvinnor och män som tröttnat på att deras partner belägrar badrummet i timmar varje vecka.

Bild: Amazon/Toilet Timer

Det är en timer som likt ett timglas låter sand rinna ner – och den ger dig blott 5 minuter för att klara av dina måsten på dass. När tiden väl är ute får du inte sitta längre – och kan då se det som att timern ”ryter ifrån”.

Sedan är den enkel att nollställa för nästa besökare – och den här prylen kanske kan sätta lite eld i röven på riktiga långskitare.

Hyllas på nätet

Timern finns i tre olika varianter – för pappan, presidenten eller den vita elefanten. Givetvis fungerar den dock för vem som helst och blir din för 15 dollar – alltså cirka 150 kronor.

Det kanske det kan vara värt för att få din partner snabbare väck från toan.

Bild: Amazon/Toilet Timer

Produkten har blivit en enorm succé.

”Det här är grymt, en kvalitetsprodukt som hjälper den lättdistraherade att hålla sig till uppdraget inne på toa. Perfekt skämtgåva med ett användbart syfte”, skriver till exempel en person på sajten Amazon.

Bild: Amazon/Toilet Timer

Rolig pryl som dessutom kan få långskitarna att skynda sig på – det blir ju inte bättre än så här!

Tagga nu personen du tycker behöver en sådan här på Facebook, eller dela vidare den här artikeln till dina toalettfantaster till vänner!