Här är doftljuset – som luktar vagina

Något av det absolut mysigaste som finns är doftljus. De kan skapa en harmonisk och ljuvlig stämning som sprider sig över ett helt hem. Det kan nog de flesta ändå hålla med om – men åsikterna kan däremot gå isär kring vad de ska sprida för lukt.

För en tid sedan skrev vi om ett doftljus som bjuder på en arom av iskall öl.

Nu kommer nästa påhitt – skådespelerskan Gwyneth Paltrow, 47, har nämligen börjat sälja ett doftljus som ska lukta som hennes vagina.

Den berömda skådespelerskan och Oscarsvinnaren Gwyneth Paltrow har sedan en tid ett eget livsstilsmärke. Det heter Goop och har nu börjat sälja ett exklusivt doftljus för 75 dollar – motsvarade strax över 700 kronor.

Började som ett skämt

Det mest chockerande med ljuset är dock inte priset, utan att det sägs lukta som en vagina.

Därför har det också fått det passande namnet ”This smells like my vagina”.

Bild: Goop

Enligt produktens beskrivning så började det hela som ett litet skämt mellan den 47-åriga skådespelerskan och parfymskaparen Douglas Little när de samarbetade för att ta fram en parfym. Då de provade olika dofter ska Gwyneth Paltrow ha sagt:

”Uh … det här luktar som en vagina!”

Lagret förväntas fyllas på

Det blev aldrig någon parfym, men de tänkte däremot att den ”roliga, underbara, sexiga och vackert oväntade” doften skulle passa utmärkt som ett ljus, skriver sajten People.

Bild: Wikimedia Commons

Det är för tillfället slutsålt (!), men förväntas komma tillbaka i lager inom kort. Då kanske man borde slå till – i alla fall om man vill att det ska lukta vagina i ens hem.

Känner du någon som borde skaffa ett vagina-doftljus? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare artikeln till dina vänner!