Här är enorma snoppkudden som räddar höstmyset: ”En makalös alfapenis – glad, stor och kärleksfull”

Här är enorma snoppkudden som räddar höstmyset: ”En makalös alfapenis – glad, stor och kärleksfull”

Det finns nästan inget bättre än en mjuk och skön kudde.

Många väljer att använda dem för huvudet, likt det är tänkt – men en del har dem också som kramkompisar i sängen eller mysiga gosedjur.

Det är svårt att få nog av härliga kuddar, helt enkelt!

Men visste du att det numera går att få tag i en gigantisk peniskudde? Snoppar kan ju också vara trevliga, så det blir nästan det bästa av två världar!

Det är via den svenska sajten Partykungen som man kan få tag i den enorma kudden som alltså liknar en glad manslem. Den går utmärkt att vila huvudet på, krama om i sängen – eller bara ha som prydnad.

Bild: Partykungen

Är hela 1 meter lång

I produktbeskrivningen står det:

”Har det varit ett dåligt utbud av penisar i sommar? Nu kan du köpa din egen penis som varken sviktar i storlek eller styvhet! Med denna penis får du helt enkelt det en penis alltid borde vara – glad, stor och kärleksfull.”

Partykungen fortsätter:

”Gigantisk peniskudde är en riktig mäktig kudde som föreställer en makalös alfapenis med ett väldigt ”nöjt” ansiktsuttryck samt två stycken bollar. Penisen mäter otroliga 100 cm lång (not what he said), är tillverkad i polyester och håller dig varm hela natten. Kulorna mäter 46 cm i tjocklek och själva skaftet mäter otroliga 20 cm tjockt.”

Bild: Partykungen

Det här är kanske den bästa presenten att ge bort just nu – exempelvis till sin bästa tjejkompis eller till någon som helt enkelt bara kan behöva en redig dolme.

En extra – och riktigt stor – kudde i höst kommer garanterat inte göra skada. Snarare tvärtom!

Känner du någon som kan behöva en sådan här? Tagga då den personen i kommentarsfältet på Facebook, eller Dela vidare den här viktiga nyheten till dina vänner!