Här är fräsiga snögubbe-kalsongerna – som garanterat får din partner att smälta i vinter

Hur man väljer att klä sig är givetvis upp till var och en. Det man har på sig blir som en förlängning av ens personlighet.

Men när det handlar om underkläder kan man i stället resonera på ett lite annat sätt – då kan man välja plagg utefter vad ett eventuellt sängsällskap kan tänkas gå igång på.

Det är självklart svårt att förutspå vad som kan tänkas egga en eventuell partner, men ibland gäller det att våga ta ut svängarna lite extra.

Att klä sig lite fräsigt för sin partner är alltid lite härligt. Då blir det en extra het stämning i luften – och vem vet, det kanske kan leda till en mysigare stund än man annars hade fått till.

En stor morotsnäsa

Vi har tidigare skrivit om varg-kalsongerna som garanterat får din partner att yla – men nu kommer något som passar den kommande vintern eventuellt ännu bättre. Snart är det ju dags för snö, jul och annat gosigt – och vad gör sig då mer perfekt än ett par snögubbe-kalsonger? Antingen att bära själv eller ge bort!

Bild: Etsy

Det är ett par grå kalsonger. På framsidan ser man en leende och hattprydd snögubbe – med tillhörande morotsnäsa. Vad den annars kan tolkas som … ja, det är ju upp till var och en att bedöma. Jag tror att de flesta får samma ”förbjudna” tanke.

Bild: Etsy

Att stöta på sin make eller pojkvän när han bär dessa – det kommer garanterat bjuda en på ett brett leende. Ett perfekt sätt att starta dagen på, helt enkelt. Är man sedan lite butter när det är läggdags, så dyker de upp där igen – och troligen även skrattet.

Blivit en succé – ett blivande mode?

Vad kostar det då att skaffa de här moderna och häftiga kalsongerna? Ja, de är tyvärr inte så billiga, utan går just nu loss på 457 svenska kronor – om man köper dem via sajten Etsy.

Frakt kan dock tillkomma.

I och med den unika designen så har det här plagget blivit en succé på nätet – och vem vet, inom kort kanske det här är kalsongen som gäller. Så passa nu på att bli både moderiktig och att uppdatera kalsonglådan inför vintern!

Det tänker i alla fall jag göra!

Känner du någon som borde skaffa de här snögubbe-kalsongerna? Tagga då den personen i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare den här artikeln till dina vänner!