Här är höstens nya underkläder – med plats för 2 personer

När man har någon som man älskar, så vill man göra det mesta med den personen.

Det kan handla om allt från att gosa massor till att resa tillsammans eller bara spendera mycket tid med den här speciella mannen eller kvinnan.

Har du någonsin gått så långt som att önska att ni kunde dela underkläder?

I så fall är drömmen sann – nu kan du nämligen köpa ”Undies for two”, en form av kalsong med plats för två personer.

Det kan låta konstigt, skumt och nästan lite väl intimt – men det finns så mycket kärlek ute i stugorna att jag ger mig tusan på att det existerar människor som tänkt på det här. Om man nu gör annat intimt tillsammans – varför inte då dela underkläder?

Då menar jag inte heller att man ska ha samma tros- eller kalsonglåda, utan att man ska på sig en och samma underdel – samtidigt.

Kostar endast 97 kronor

Ja, det är en revolutionerande idé som garanterar att man håller ihop hela dagen, eller fram till dess att man bytt underkläder. Med andra ord är det här en uppfinning som passar bäst för de som drar åt samma håll och sällan tröttnar på varandras sällskap.

Bild: ebay

Perfekt för svensexan eller möhippan. Överraska din speciella pojk- eller flickvän med en rolig gåva. Har fyra hål och finns i en storlek som passar de allra flesta”, skriver ebay.com.

Bild: ebay

Man menar dessutom att underdelen kan fungera för allt till att skapa skratt till att hetta upp sexlivet inne i sängkammaren.

”Undies for two” är gjord i 100% polyester och ska endast handtvättas.

Kalsong
Bild: ebay

Det bästa med allt är kanske priset. Det här skojiga plagget blir ditt för endast 97 kronor. Sedan tillkommer en fraktavgift på 78 kr, men sammantaget hamnar man alltså på under 200 kr för kalaset.

Bild: ebay

Köp kalsongen här!

Känner du någon som borde köpa det här till sin partner eller nära kompis? Tagga då den personen, eller dela vidare den här roliga uppfinningen till dina vänner på Facebook!