Här är rumpkorken – som stoppar dina stinkande pruttar

Vi behöver alla släppa väder då och då – det är helt naturligt.

Samtidigt känner vi alla någon som gärna gör det mitt bland folk, utan att ta hänsyn till att det kommer stinka i flera minuter. Då kan man ändå tycka det är trevligast att man väntar med att lätta på trycket till man befinner sig på en toalett.

Somliga har ju en tendens att lägga av pruttar som luktar död bäver – och fastnar man i den mindre trevliga doften framstår plötsligt tortyr som något trevligt.

För en tid sedan skrev vi en artikel om piller som kan få ens fisar att lukta gott – och den gjorde stor succé bland er läsare. Ni verkar alla känna någon som gärna släpper väder bland folk – och även om det kanske inte är så trevligt, så finns det något komiskt där bakom.

Den perfekta presenten

Det gäller ju att behålla barnasinnet – och omogen humor blir man aldrig för gammal för.

Bild: Flickr

För en tid sedan släpptes produkten ”Fart Stoppers”. Det är en form av kork som man kör ner mellan skinkorna – och som då ska hindra ens stinkande fisar från att komma ut.

Stoppa brakskitarna med de här suveräna nitarna”, står det ungefär (på engelska) i produktbeskrivningen på sajten ebay.

Bild: ebay

Känner du någon som gärna släpper väder lite för ofta – ja, då kan det här vara den perfekta presenten. Att trycka ner en form av kork innanför byxlinningen låter kanske lite väl drastiskt, men det ska ju kommas ihåg att det här är lite av en skämtprodukt.

Jag kommer garanterat köpa en

Nu existerar den ju visserligen på riktigt och blir din för blott 64 kronor. Sedan tillkommer fraktkostnad på 39 kr, men totalt sett landar kalaset alltså på strax över 100-lappen.

Bild: Shutterstock

Så vad väntar du på? Jag kommer garanterat köpa en sådan här ”kork” till min kollega som drar av en fis lite för ofta och jag tror de flesta av oss känner till någon som verkligen kan behöva en sådan här.

Känner du någon som behöver en sådan här? Tagga då den personen i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare den här ytterst viktiga nyheten till dina stinkande vänner!