Här är sommarens hetaste shorts som är HELT genomskinliga – känner du någon som borde slå till?

Sommaren knackar nu på dörren och innan vi vet ordet av är högsommaren över oss. Det innebär ljusa, varma kvällar och långa dagar på stranden tillsammans med nära och kära.

Något som dock är en gnutta besvärligt är det här med badkläder och att visa upp sig på stranden. Trots att väldigt få av oss skulle visa sig i underkläder för varandra så traskar vi glatt runt i små badkläder och hälsar glatt på varandra. Lite konstigt är det allt.

Men för de som verkligen gillar att visa upp sig finns nu badshorts som stillar de behoven, minst sagt. De är nämligen helt genomskinliga.

Nu gäller det att hålla i hatten här, för de här shortsen är ingenting för blyga. Om shortsen ska beskrivas med ett nyckelord så är det nog ”transparens”.

Skapat rubriker världen över

Det har vi tidigare sett ganska mycket av när det handlar om kvinnokläder, men hos män har det varit betydligt mer blygsamt.

Fram till nu då – för de här genomskinliga badbrallorna är bara för den riktigt vågade.

Bildkälla: MaverickSwim

Hade jag gett ett par sådana här till min man – då hade han garanterat svimmat.

Bildkälla: MaverickSwim

Det är det lite kontroversiella märket MaverickSwim som tagit fram det minst sagt udda plagget, som nu skapat rubriker världen över.

Bildkälla: MaverickSwim

Behöver ha kalsonger under

De är så pass avslöjande att det bara är din egna kalsong (som man ändå får hoppas att folk har på sig) som döljer ”hela härligheten”. Byxan är nämligen genomskinlig, så väljer man att näcka undertill – ja, då är det fri åskådning för omvärlden.

Blir man då sugen på att sticka ut lite på stranden nu under sensommaren, så blir de här shortsen dina för 26,99 dollar – motsvarande cirka 250 kronor.

Bildkälla: MaverickSwim

Badbyxorna kompletteras upptill med ett vit, elastiskt midjeband samt ett neongrönt snöre för maximal komfort.

Shortsen finns att köpa här.

Känner du någon som nu måste ha de här under resten av sommaren

Tagga då den personen på Facebook, eller tryck på DELA-knappen för att sprida vidare artikeln till dina kära vänner!