Här är unika kjolen som får tusentals att skratta – kan du se vad mönstret påminner om?

Det går alltid att diskutera mode, trender och kläder. Vad är snyggt egentligen? I och med att sådant där är subjektivt så är det givetvis jättesvårt att besvara. Alla har sina egna tankar och åsikter – därför blir det snudd på omöjligt att konstatera om något är rätt eller fel.

Däremot kan man ofta vara överens om något ska klassas som alldagligt eller extremt. Jag brukar själv klä mig ganska enkelt, det är mycket helfärgat och mitt mål är inte att sticka ut, utan mer att ha på mig sådant som jag känner mig fin och bekväm i.

Det finns dock de som föredrar att sticka ut från mängden – och då gärna genom vad man har på sig. Det kan fascinera mig och tyder nog ofta på visst mod och självsäkerhet.

Men samtidigt finns det plagg som jag aldrig någonsin skulle gå runt i på stan. Ni vet när man bara tänker ”Vad tusan är det där?”. Sådant har man ju stött på ett antal gånger, men en bild i en katalog fick mig fick att sätta kaffet i halsen!

Mönster i röd ton

Det är i en tidning från märket JCPenny som man visar upp en speciell kjol – men en detalj i bilden har fått tusentals människor att skratta.

Kan du se vad?

De säljer alltså en vit kjol med ett mönster framtill i röd ton. Som av en händelse ser det nästan ut att stimulera hur det kan arta sig när kvinnor i vita underdelar får mens som syns igenom.

Det går ju faktiskt inte att inte föra tankarna åt det håller i varje fall!

Skulle ha miljoner

När katalogen släpptes blev reaktionerna enorma på sociala medier.

Folk verkar smått chockerade över att JCPenny på allvar försöker sälja den här kjolen, men vem vet – kanske finns det någon därute som letar efter just detta plagget!

Jag skulle själv ha miljonbelopp för att visa mig i den här på stan!

Var inte blyg nu, DELA vidare om tycker att detta är helt knasigt!