Här är vågade sexfestivalen – där besökarna går igång på att leka häst: ”Vi är helt vanliga”

.

Vi har alla olika intressen, sexuella preferenser och saker som vi gillar. Att det varierar från person till person ska vi respektera och värna om – det är ju faktiskt den typen av skillnader som gör världen så färggrann som den faktiskt är.

Samtidigt kan det vara svårt att förstå andra människor när de blottar sina fantasier eller lite udda böjelser. I synnerhet om det handlar om sådant som man själv aldrig ens funderat över.

Även om man ska acceptera varandras olikheter, så kan somliga påhitt därför verka lite skruvade.

Eller vad sägs om en fetischfestival där man fokuserar på att leka häst?

”Vi är helt vanliga”

Ja, nere i New Orleans i södra USA är det här ett stående evenemang. Det pågår i mindre skala så gott som konstant, men någon gång om året slår man på stora trumman med ett extra stort arrangemang – och då reser många hit för att få leva ut sina sexuella fantasier.

Facebook/Ladbible

Det handlar, helt enkelt, om att gå igång på att leka häst. Eller ”pony play”, som det kallas.

Då tävlar man i olika grenar, det delas ur priser och många av deltagarna går verkligen in för att vara bäst – samtidigt som det ger dem en kick att få klä ut sig i betsel, träns och grimma.

– Vi är helt vanliga, pryda, skattebetalande medborgare måndag till fredag – men på helgerna får vi leva ut våra fantasier och det är jätteroligt, säger en av besökarna i ett Facebookklipp som sajten Ladbible publicerat.

Facebook/Ladbible

De här människorna bjuder verkligen på sig själva och jag måste medge att det är häftigt att de vågar visa upp det här för världen! Det hade nog inte alla vågat!

Nedan kan du se Ladbible-inslaget i sin helhet!

Här kan du också se ett Youtube-klipp från den omskrivna och uppmärksammade ”pony play”-festivalen!

Vad tänker du om det här? Känner du någon som borde åka hit, eller vill du bara visa upp det här för dina vänner? Tryck då på dela-knappen för att se vad dina bekanta verkligen tycker!