Här tatuerar Amber, 24, sin analöppning – för att bli lyckligare

Har du någonsin hört talas om Amber Luke?

Det är en 24-årig kvinna som är helt besatt av tatueringar och kroppsmodifiering. Det speciella intresset har dessutom gjort henne världskänd.

Nyligen släpptes ett klipp på nätet som visar det kanske mest kontroversiella ”ingreppet” som hon gjort under den hittills åtta är långa process som i slutändan, enligt henne själv, ska leda till att hela kroppen är täckt av bläck.

I den uppmärksammade videon tatuerar Amber sin anal.

Bild: Youtube

Redan som 16-åring började Amber Luke intressera sig för kroppsmodifiering. Nu, knappt ett decennium senare, är hon nära sitt drömutseende. Det har krävt hundratals timmar hos tatuerare, piercingstudios och plastikkirurger.

Väcker starka reaktioner

Målet är att täcka hela kroppen med bläck. Brösten, vaginan och insidan av läpparna är några av de mer ovanliga ställena som hon hittills tatuerat.

Därtill har 24-åringen delat sin tunga, töjt ut öronsnibbarna samt förstorat både brösten och rumpan. Det sistnämnda ledde till att hon tvingades bära blöja under en tid.

Många av hennes ingrepp väcker starka reaktioner.

– Jag skadar ingen med det jag gör. Jag gör exakt det jag vill och det gör mig till en lyckligare människa, har hon tidigare sagt.

Det är väl dessutom bara att hålla med – det är ju hennes livsval. Sådant måste man respektera.

Bild: Youtube

Tidigare i år gjorde Amber den tatuering som hittills varit kanske mest omtalad. Att ta sig an könsorganet eller läpparna kan låta smärtsamt, men fundera då på hur det känns att tatuera analen.

Skapat tatueringen helt själv

För ja, det har hon nu gjort. I ett klipp som fått miljontals visningar på Youtube kan man se när Amber får området runt analöppningen tatuerad.

Bild: Youtube

Motivet visar hon upp strax innan det är dags – och det är en målning hon skapat helt själv. I mitten av symbolen som ska ristas in är det en rund öppning.

Ni förstår nog själva varför…

Kolla nu själv in klippet som skapat enorma reaktioner på nätet. Det innehåller dels en kort intervju, dels själva tatueringsprocessen.

Vad tänker du om Ambers förvandling? Gör hon rätt som följer sin dröm, eller är det för galet? Tryck nu på dela-knappen här nedanför för att berätta vad du tycker!