Hennes sexvanor driver alla grannar till vansinne

Hennes sexvanor driver alla grannar till vansinne

Hur man gillar att ha sex är väldigt olika från person till person, och det är inget fel med det så länge alla inblandade är med på det hela och man inte bryter mot några lagar.

Vissa gillar att ha myssex hemma i sängen under täcket, vissa går igång på lack och läder, vissa njuter i tysthet och vissa är väldigt högljudda i sängen. Det är dock sällan något av ovanstående brukar skapa några problem.

Men 23-åriga Saffy Dalencia är så högljudd när hon har sex att hon inte kan ha sex när grannarna är hemma – de blir så störda av hennes högljudda njutning, skriver The Sun.

Det som händer i sängkammaren brukar stanna där – men inte för Saffy Dalencia.

”Släppte loss helt och hållet”

Den 23-åriga bartendern och skådespelerskan har så svårt att hålla tyst när hon har sex att hon fått klagomål under flera år.

Det hela började när Saffy träffade sin tredje pojkvän när hon var 19.

– Vi bodde i ett stort hus för studenter med över 30 rum när jag upptäckte att jag tydligen är högljudd i sängen. Plötsligt släppte jag loss helt och hållet och min kropp uttryckte väl vad den kände då. Plötsligt fick jag ett sms från en studiekamrat som undrade om någon hade skadat sig eftersom det lät så mycket, säger Saffy till The Sun.

Klagomålen fortsatte under hela hennes studietid. Sedan dess har Saffy försökt att bara ha sex när hon vet att grannarna är på jobbet eller bortresta.

– Jag är skådespelare och väldigt utåtriktad, så det hör väl ihop med min personlighet att vara högljudd även i sängkammaren, säger Saffy till The Sun.

Svärmor knackade på

Det är inte bara hemmavid som Saffys högljudda älskande skapat problem. En gång besökte hon sina svärföräldrar med en dåvarande pojkvän.

– Vi trodde att hon åkt till jobbet men efter en stund knackade hon på och sa att det var väldigt mycket oljud. Hon tog aldrig upp det med mig igen och jag var väl inte jättesugen på att prata med henne om det heller, säger Saffy till The Sun.

Att vara högljudd under sex är dock inte bara ett sätt att uttrycka njutning på för Saffy.

”Ger mig självförtroende”

Det handlar också om att vara nöjd med sin egen kropp och hur den fungerar.

– Jag var inte nöjd med min kropp förrän jag var 19, och mina tidigare pojkvänner fick mig inte att känna mig attraktiv, men har lärt mig att acceptera hur jag ser ut nu, säger Saffy till The Sun.

Saffy har inte upplevt att pojkvännerna tycker hennes stön är jobbiga, snarare tvärtom.

– Dessutom grymtar ju killar också när de har sex, säger Saffy till The Sun.

”Går inte att hålla igen”

Saffy har tidigare försökt ha sex så tyst hon bara kan, men det är ändå väldigt högljutt och nu har hon lärt sig att omfamna sin njutning istället.

– Vad kan jag säga? Jag gör det inte med flit, jag låter helt enkelt mycket och jag tycker dessutom att det gör sexet mycket skönare. Jag har bett killar hålla för min mun men det hjälper inte, säger Saffy till The Sun och avslutar med några visdomsord.

– Att uttrycka vad vi känner är viktigt. Mitt råd till alla kvinnor är att inte hålla tillbaka. Tillåt dig själv att vara fri och om det innebär att du är högljudd så får det vara så.

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!