Hon är besatt av nedkissade blöjor – letar i soptunnor och fyller hela hemmet: ”Gör vad som helst för dem”

Vi har alla våra laster. Många är beroende av kaffe, andra måste ha tobak och en del gör vad som helst för att få sätta tänderna i en chokladbit med jämna mellanrum.

Det finns dock personer med betydligt mer udda beroenden.

22-åriga Keyshia är besatt av använda blöjor – och har på bara två år betat av cirka 25 000 stycken.

Bild: Youtube / My Strange Addiction

Det är sannerligen en besatthet som sticker ut. Inget man hör om dagligen – eller ens kanske kan föreställa sig. Det framstår ju ganska äckligt. Den 22-åriga amerikanskan Keyshia, som bor utanför New York, är dock helt besatt av att lukta och smaka på nedkissade blöjor.

Gör vad som helst för sina blöjor

Hon berättar öppet om sitt beroende i TV-serien My Strange Addiction.

Bild: Youtube / My Strange Addiction

På bara ett par år har Keyshia betat av cirka 25 000 blöjor, vilket motsvarar en livstidsanvändning för sex bebisar, skriver Huffington Post.

Bild: Youtube / My Strange Addiction

Pojkvännen Jerome, som deltar i programmet, berättar att 22-åringen lämnar blöjor lite överallt – och att hon är beredd att gå över lik för att få tag på en nedsolkad blöja.

– Hon gör vad som helst för dem och kan till och med gräva i soptunnor för att få tag i blöjor, säger Jerome.

Hämtar blöjor hos sin väninna

På grund av sin höga konsumtionstakt tar det upp mycket tid för Keyshia att samla på sig så många blöjor som hennes besatthet kräver.

En av hennes främsta källor är väninnan Kims tvillingar.

Bild: Youtube / My Strange Addiction

Dit går hon nästan dagligen och hämtar upp nedkissade blöjor. Antingen genom att byta på bebisarna, eller att rensa papperskorgarna. Trots många bekantas oro tyder i dagsläget inget på att Keyshia, som verkar trivas med sitt beroende, kommer att sluta.

I klippet nedan kan du se ett längre inslag med 22-åringen.

Vad tycker du om det här? Ska man låta Keyshia vara, eller är det för konstigt? Dela vidare artikeln för att berätta vad du tänker!