Hon har spenderat en halv miljon kr på sitt utseende – nu vill 31-åringen såga bort revbenen och byta ögonfärg

Hur man klär sig och hur man ser ut bestämmer man helt själv när man är vuxen, och ingen annan har rätt att bestämma vad som är rätt eller fel så länge man inte skadar någon annan.

De flesta av oss nöjer oss dock med det utseende vi föddes med. Kanske är det lite alldagligt, men nog duger det alltid och det är trots allt insidan som faktiskt räknas.

Men vissa personer vill stå ut utseendemässigt och väljer därför att operera sig för att förändra sitt utseende.

31-åriga Tara från Australien är en sådan person, och trots att hon redan genomgått flera ingrepp planerar hon nu fler.

https://www.instagram.com/p/CRXrQNeFcEM/

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Över 600 000 kronor

55 000 pund, eller ungefär 638 000 svenska kronor. Det är så mycket som Tara Jayne McConachy, 31, spenderat på plastikoperationer i jakt på sin drömkropp.

Tara har bland annat förstorat brösten fem gånger, förminskat näsan, förstorat rumpan samt fyllt både kinder och läppar.

Tara, sjuksköterska till vardags, tänker dock fortsätta operera sig för att ”förbättra” sitt utseende.

– Jag har inga gränser när det gäller skönhetsoperationer, det är väldigt beroendeframkallande och jag vill ha ännu större bröst, säger Tara till The Sun.

Såga bort revben och byta ögonfärg

Tara befinner sig för närvarande i Australien på grund av coronaviruset, men så fort man får resa mer fritt igen så vill Tara åka till Europa för fler operationer.

– Jag funderar på att byta ögonfärg till en starkare grön, men också på att fixa till ögonlocken och ögonbrynen på samma gång, säger Tara till The Sun.

Men det mest uppseendeväckande ingreppet Tara vill göra är för att få en smalare midja – hon vill ta bort några revben.

– Blotta tanken på alla operationer gör mig alldeles pirrig, säger Tara till The Sun.

Vad tycker du om hennes livsstil? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!