Hon kallar sig ”Snopp-löparen Claire” – målar penisar med sina joggingrundor

Träning kan vara roligt emellanåt, men ibland tar det emot när man ska ge sig ut på en löptur eller bege sig mot ett fullt gym.

Det finns givetvis olika sätt att motivera sig på – rena hälsoskäl kan vara ett, att det får en att må bra ett annat.

Jag brukar tänka på hur skönt det kommer att kännas efteråt, när man tydligt märker hur svetten fått rinna och kroppen fått kämpa. Då är självkänslan ofta på topp!

Det finns dock de som tar till helt nya, unika medel för att hålla igång med träningen.

En som blivit internetkändis på grund av hur hon väljer att hålla igång med träningen är 33-åriga Claire. Hon är från New Jersey i USA och kallar sig själv ”Dick Run Claire”.

Då kanske ni förstår vad det handlar om? Hennes egenhet är att hon vid varje löptur målar en penis med sitt rutt, skriver Ladbible.

Det mesta brukar kunna komma med – allt från ollon och pung till pubishår.

Korta, långa, smala och tjocka

Det hela började 2015 när hon hälsade på sin bror i Kansas City för att fira en högtid. Claire satte igång sin mobil-app som visar hur man springer – och efteråt träningspasset noterade hon, som av en slump, att löpturen format en gigantisk penis på kartan.

Sedan dess har det här varit hennes hobby. Vissa snoppar blir korta, andra långa, somliga tjocka, en del smala.

– Jag älskar att leta rätt på snoppformade löprundor. Jag hör själv hur konstigt det låter. Att springa är dock något jag tycker om väldigt mycket och att rutten formar en penis är bara en bonus, säger hon till Vice.

– Jag planerar alltid rundorna innan och sparar dem på min telefon. Det kan dock vara svårt på vissa ställen och det gäller att detaljerna sitter.

Claire har nu fått tiotusentals människor världen över att fnissa åt hennes udda påhitt.

– Man får utgå från hur städer och platser är byggda och planerade. Ibland är det så lätt att hitta en penisformad runda att man kan tro att någon gjort det med mening, säger ”Snopp-löparen Claire”.

Det finns tydligen olika sätt för att motivera sig själv till att träna, men jag tycker att det här var riktigt roligt! Tryck nu på DELA för att sprida den här nyttiga informationen till dina vänner! De kan säkert behöva en spark i baken för att komma igång med träningen!