Hon lever med 4 älskare – och är nu höggravid: ”Alla är pappa till barnet”

Alla får leva precis som de vill – och det får vi andra respektera.

Här på Humorbibeln rapporterar vi dock titt som tätt om människor som sticker ut och vågar gå sina egna vägar. Häpnadsväckande och udda livsstilar kan vara otroligt fascinerande – och det är spännande att ta del som sådant som för en själv känns nytt och främmande.

Eller vad sägs om en familj i Florida som består av en kvinna och fyra män? Nu väntar de också tillökning i form av en liten dotter.

De allra flesta vill ha en partner. Någon som är ens bästa vän, men också stora kärlek. Tory från Florida har uppnått det här – fyra gånger om. Hon lever nämligen tillsammans med inte bara en, två eller tre pojkvänner – nej, den här livsglada kvinnan har hela fyra älskare under ett och samma tak.

”Trivs tillsammans”

Kvintettens udda livsstil väcker starka reaktioner, men de hävdar sig vara lyckliga med sin tillvaro. Männen turas om vad gäller att umgås med – och uppvakta – Tory på egen hand, men det blir dessutom mycket tid som en enda stor grupp.

– Vi trivs tillsammans, säger Tory i en intervju med Barcroft TV.

Bild: Youtube/Barcroft TV

Hon träffade Marc, 18, under skoltiden. Två månader senare blev Tory även ihop med Travis, 23. Gemensamma vännen Ethan, 22, blev tredje pojkvännen – och lite senare anslöt även Christopher, 22, skriver Daily Star.

Bild: Youtube/Barcroft TV

För en tid sedan fick man reda på att Tory var gravid. Då gällde det att lista ut vem som var den biologiska pappan. Efter att man noggrant räknat bakåt i kalendern så blev det tydligt att barnet blev till under en liten kärlekssemester med Christopher.

Tillåter fler flickvänner

Man är dock tydliga med att faderskapet socialt sett inte stannar hos Chris.

– Alla är pappa, säger Tory. Det blir världens bästa familj att uppfostra en lite flicka i.

Bild: Youtube/Barcroft TV

Hon lever med samtliga fyra på samma premisser och tillåter dem att ha fler flickvänner – men det har ännu ingen av männen valt att satsa på. Hennes älskare ser inte sig själva som partners till varandra – och emellanåt kan det därför uppstå viss svartsjuka.

– Vi försöker vara så öppna mot varandra som det bara går, berättar en av männen.

Nedan kan du se ett reportage om den speciella familjekonstellationen.

Vad tänker du om det här? Tryck nu på DELA för att berätta vad du tycker!