Hon skickar ”gullig” bild till bortrest pojkvän – då ser han kuslig detalj och blir skogstokig

Att kommunicera via vår välutvecklade teknik istället för ansikte mot ansikte blir allt vanligare. Det kan ju vara tråkigt om man har möjlighet att ses men istället umgås på nätet.

Har man dock inte möjlighet att träffas så är det ju enbart positivt att kunna videosamtala och kunna skicka bilder till varandra.

Men. Det gäller att vara på sin vakt när man skickar bilder – speciellt om man har något att dölja.

Det har inte gått att bekräfta huruvida den här historien är sann eller inte. Den har dock cirkulerat ett bra tag på nätet och blivit omnämnd världen över – därför väljer vi att dela med oss av den här berättelsen.

Tekniken har gjort väldigt mycket för att hjälpa oss i dagens samhälle. Vi kan handla både mat och kläder digitalt och vi kan hålla kontakt med personer som vi inte har möjlighet att träffa ansikte mot ansikte. Men tekniken kan också stjälpa en del.

Pojkvännen iväg på resa

En kvinna var ensam hemma när hennes pojkvän var iväg på en resa med jobbet. För att de ändå skulle kunna se varandra bestämde de sig för att skicka lite bilder på sig själva till varandra under resans gång.

Flickvännen satte på kamerans självutlösare och tog sedan en bild på sig själv i sängen.

Blev fly förbannad och krävde förklaring

Därefter skickade hon iväg bilden till sin pojkvän. Men pojkvännen reagerade inte med att skicka en fin bild på sig själv tillbaka.

Istället blev han jätteförbannad och krävde sin flickvän på en förklaring. Kan du se vad det är?

Om inte så kommer en lite tydligare bild här.

Ser du vad som döljer sig i ringen som fick pojkvännen att bli så arg?

Här är en ännu tydligare bild.

Gömt älskaren under sängen

Ja, det är en hand som sticker ut under sängen. Flickvännen passade med andra ord på att vara otrogen mot sin pojkvän när han var iväg på sin resa – och gömde sin älskare under sängen när hon skulle ta en bild till sin pojkvän.

Att vara otrogen när bland det värsta man kan göra mot en annan människa och jag hoppas att pojkvännen slängde ut flickvännen så fort han kom hem.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här, för att visa att otrohet ALDRIG är okej!