Jennifer, 38, slutade jobba – för att amma sin pojkvän hela dagarna

Amning har varit en minst sagt het potatis de senaste åren. Främst har debatten gällt offentlig amning.

Den ena sidan tycker att det är helt normalt och naturligt att låta sin bebis äta när den blir hungrig, oavsett om man befinner sig på allmän plats eller inte. Den andra sidan tycker att man gott kan skyla sig och att amning bör ske där utomstående inte kan se matandet.

Jennifer och hennes 36-årige pojkvän Brad skapar också rubriker med sin amning – men det är inte på grund av offentlig sådan. Paret väcker i stället reaktioner för att det Jennifer ammar Brad, skriver brittiska Daily Mail.

Amerikanerna Jennifer Mulford, 38, och hennes pojkvän Brad Leeson, 36, lever tillsammans i staden Atlanta. Deras liv liknar många andras – men en sak skiljer dem väldigt mycket från andra par.

Jennifer ammar nämligen sin partner.

Vill ha ett amningsförhållande

Det hela började med att Jennifer läste om att amning skapar ett band mellan parterna – och frågade då sin gamla barndomsvän Brad. Som nappade direkt.

– Det är ingen typ av rollspel där jag bär blöjor eller liknande, även om det till viss del är sexuellt upphetsade för oss båda. Det är väldigt intimt och personligt, som att två personer blir en, säger Brad till Daily Mail.

– Amningen leder till sex nästan alla gånger. Det blir ett så naturligt band mellan oss, det finns inget så avslappnande som när han suger tag, säger Jennifer.

Bild: Facebook/Jennifer Mulford

Har slutat jobba – för att amma

I och med att Jennifer inte fött barn på över 20 år så har hon ingen naturlig mjölkproduktion, vilket gör amningen ganska tuff.

Därför har Jennifer börjat äta ört-piller och frön som ska hjälpa till med mjölkbristen. Brad är glad över att få mjölk, då det enligt honom ska hjälpa honom att bli starkare. Han siktar nämligen på att bli bodybuilder.

Bild: Facebook/Jennifer Mulford

Vanligtvis ammar Jennifer Brad varannan timme – något som fått konsekvenser för hennes jobb.

– Vi har ett tydligt schema. Jag har slutat jobba för jag är så dedikerad till det här, säger Jennifer.

Ammar inte offentligt – ännu

Brad är öppen för att amma offentligt, men hans flickvän är lite mer osäker.

– Hon vill inte men jag är helt öppen för det, jag bryr mig inte ett dugg om vad folk säger. Jag är den jag är och jag gör mig själv och henne lycklig, säger Brad till Daily Mail.

Vad tycker du om det här? Är det knasigt, eller gör paret rätt som följer sin dröm? Ge oss gärna din åsikt i kommentarsfältet eller dela vidare den här artikeln till dina vänner!