Hon solar sitt anus varje morgon – för att få mer energi i vardagen: ”Bättre än kaffe”

Var, när och hur man får sin energi varierar väldigt mycket från person till person. Vissa får energi av att ta en promenad i skogen, medan andra samlar energi av att ligga hemma i soffan och andra får energi av att träna.

Det finns egentligen ingenting som är rätt eller fel – så länge ingen annan kommer till skada så får man hämta energi på vilket vis man vill.

Men frågan är om inte amerikanska Meagan har det mest speciella sättet att hämta energi på – hon solar nämligen sitt anus, skriver Ladbible.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Meagan är en vanlig tjej som till vardags bor i Kalifornien i USA, men på senare tid har hon gjort sig ett namn för sitt ovanliga sätt att hämta energi på.

”30 sekunder solsken i analen”

Varje morgon kliver Meagan upp klockan 07.00 och hittar en avskild plats där hon solar sitt anus under max fem minuter.

”30 sekunder av solsken i analen ger lika mycket energi som en hel dag i solen med kläder på,” skriver Meagan på nätet tillsammans med en väldigt tydlig bild av hur hon solar.

”Mer energi än att dricka kaffe”

Att sola rumpan är enligt Meagan en uråldrig östasiatisk metod för att få energi, något Meagan som säger sig kunna känna direkt.
”Jag får mer energi, sover bättre, har bättre kontakt med min sexualitet och blir mer kreativ. Det här ger verkligen mer energi än att hälla i sig kaffe,” skriver hon på sin Instagram.

Dock understryker Meagan att det är viktigt att inte ligga för länge i solen med rumpan i vädret, eftersom målet inte är att ”få en solbränna i anus.”

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om detta, minst sagt, ovanliga knep för att hämta energi!