Hon tatuerar in nya pojkvännens namn i ansiktet – efter mindre än 1 dygn tillsammans

Tatueringar är väldigt populärt – framför allt bland de lite yngre.

Jag skulle själv inte göra det, men tycker ändå att en del är ganska fina. Å andra sidan kan man emellanåt undra vad människor tänkte när de valda motiv och plats för sin så kallade ”gaddning”.

En rysk kvinna har dock slagit rekord i galenskap.

Hon och hennes framtida pojkvän möttes första gången i en chatt online. Då kunde nog ingen av dem ana vad som skulle hända härnäst. Paret var dock snabba med att försöka få till en första dejt – och den blev extremt lyckad.

Tatuerar in namn – inom 24 timmar

Den ryska kvinnan, som heter Lesya, var så pass förtjust att hon mindre än 24 timmar senare bad om att få tatuera in mannens förnamn, Rouslan, i sitt ansikte – med enorma bokstäver, skriver International Business Times.

Den franske pojkvännen gjorde dessutom det hela på egen hand då han till vardags jobbar som tatuerare.

– Vi vet att 90 procent kommer se oss som idioter, men allt som betyder något för oss är hur vi känner. Det här är vår kärlekshistoria, ska mannen ha sagt till fransk press, enligt IBT.

Bilderna på Lesya, som efter parets förlovning dessutom tagit Rouslans efternamn, fick omgående spridning på nätet. Hennes pojkvän möttes då av massvis kritik, men paret verkade trots allt nöjda med sina beslut.

Vad tänker du om det här? Gör de rätt som vågar gå sin egen väg, eller är det dårskap? Tryck nu på dela-knappen för att berätta vad du tycker!