Ingen fattar varför frun och maken inte kan få barn – då inser sköterskan deras enorma misstag

Det här med ”blommor och bin” har de flesta vuxna koll på.

Hur man gör barn, har säkert sex och blir tillfredsställd är sådant man lär sig i ganska tidiga år – bland annat genom undervisningen i skolan. Sedan kan man så klart upptäcka saker och ting på egen hand också.

Sådan här grundläggande kunskap hade dock helt undgått ett brittiskt par som inte kunde begripa varför frun aldrig blev gravid, vilket The Mirror skrivit om.

Vi har tidigare rapporterat om det kinesiska paret som trodde att man kunde få till en befruktning genom att endast ha analsex, men nu får man konkurrens av ett brittiskt par som man nog får tillstå hade minst lika usel koll på läget.

Gifta paret var förtvivlat

Det är Rachael Hearson, 59, som under drygt 40 år arbetat som barnmorska som berättar för The Mirror om några av sina knasigaste fall.

Bild: Wikimedia Commons

Då lyfter hon framför allt ett gift par som kom till henne och var förtvivlade över att de aldrig blev gravida. De kunde inte förstå varför något barn inte blev till, men efter att Rachael fått samtala med dem ett tag så framkom det var problematiken låg.

Mannen och kvinnan hade missat den avgörande detaljen att man behöver ha sex för att få till en befruktning.

Bild: Flickr

”De trodde, på allvar, att bebisen kommer som ett resultat av att man gifter sig. De hade ingen aning om något annat. I min roll är det ett stort ansvar när man ställs inför att undervisa om sex, men inom bara ett par besök så var de väldigt intima med varandra”, berättar Rachael.

”Där var den…”

Hon lyfter även fram att en man, mitt under ett allvarligt samtal om att skaffa barn, började onanera intill sin flickvän – som att det var det mest naturliga i världen.

”Jag noterade handrörelser i ögonvrån – och ja, där var den. Jag vände ryggen till lite grann, men hans flickvän märkte inget. Han bara fortsatte som att ingen annan var där. Jag försökte bara hålla mig lugn och låta samtalet fortgå”, säger barnmorskan.

Vilka tokstollar det finns! Det borde nästan införas körkort för att få skaffa barn. Tryck nu på dela-knappen om du håller med!