Inget för äckelmagade: Är det här världens största ”snorkråka”?

På senare tid har det skapats en mycket bisarr trend på nätet som innebär att folk verkar fascineras av olika, många gånger rätt äckliga, kroppsfenomen. Framför allt sådant som när finnar kläms och annat som får de flesta att rynka på näsan.

Själv har jag lite svårt för sådant här i och med att jag är ganska äckelmagad, men många verkar snarare tycka att det här är roligt. Å andra sidan kan det vara ganska häftigt att se vad våra kroppar kan skapa på egen hand.

Nedan kommer vi bjuda på ett klipp som INTE är för äckelmagade. Så känsliga tittare varnas verkligen. Resten av den här artikeln tar ni därför del av på egen risk.

Nåja, riktigt så vidrigt är det kanske inte, men jag fick ta några extra andetag när jag såg vad den här mannen hade uppe i sin näsa.

Proppade igen hans näsa

Stephen Lewis hade varit iväg på semester i Italien med sin fru när han plötsligt drabbades av extremt kraftigt näsblod.

Youtube

Man begav sig till ett sjukhus där läkarna konstaterade att mannen hade synnerligen högt blodtryck. Det vägrade dessutom sluta rinna från hans näsa, så man valde att dels spola den med vätska, dels proppa igen den.

Väl hemma igen så var det dags att se över näsan igen. Doktor Aws Alfahad skulle ta ut den nu koagulerade klumpen. Efter dagar av igentäppt mynning visste man att det nog skapats en ”snorkråka” av storlek större – men man kunde inte ana vad som skulle komma ut.

Världens största snorkråka?

Det här måste vara den största någonsin!

Youtube

Drygt 1.50 in i klippet här nedanför drar läkaren ut den makalöst stora ”kråkan” – och jag tror knappt vad jag ser.

Kolla nu själv in klippet om Stephens udda näsproblem – men bara om du kan hantera att se sådant här!

Tryck nu på DELA så att även dina vänner får se det här!