Isaac, 14, har världens största gap – och fascinerar läkare världen över

Numera finns det rekord till precis allt. Senaste tiden har vi bland annat skrivit om kvinnan som har världens längsta tunga och damen med planetens största bröst. Sådant har verkar engagera – av någon anledning. Troligen har det att göra med fascination för det ovanliga.

Nu nås vi av ett nytt imponerande rekord – som en 14-årig amerikan har fixat.

Isaac Johnson har nämligen världens största mun. Hans makalösa gap, som till exempel rymmer en hel apelsin, mäter över 9 centimeter.

Youtube

Den talangfulla tonåringen är, utan tvekan, en tandläkares dröm. Det var redan i tidig ålder som Isaac Johnson själv började fascineras av Guiness World Records. Han noterade då att mannens som då hade världens största gap hade samma ovanliga typ av käke som han också har, skriver Ladbible.

Isaac har världens största mun

Där och då kunde inte den amerikanska killen nå samma enorma gap, men några år senare – när munnen hade fortsatt växa – så skulle han sätta sitt efterlängtade världsrekord.

Nu är Issac högst upp på tronen – och hans massiva ansiktsöppning fascinerar läkare världen över.

Youtube

I ett klipp (längre ner) kan man få se grabben stoppa alla tänkbara saker i sin mun – allt från apelsiner och andra frukter till flaskor och olika bollar.

”Det känns faktiskt overkligt”, säger han om sitt världsrekord.

”Mina vänner och jag skämtar mycket om det. De försöker klå mig, men har inte en chans”, berättar Isaac.

Vi har alla olika saker vi är bra på. Somliga talanger är mer användbara än andra, men även om Isaac kanske inte kommer ta över världen med sin enorma mun, så är det givetvis något han ska vara stolt över.

Det där gapet är man ju själv, som vuxen, inte ens i närheten av att rå på!

”En mänsklig krokodil”, skriver en tittare.

”Det otroliga är att gapet bara kommer fortsätta växa eftersom han är så ung”, menar en annan.

Youtube

Visst blir man på bra humör av det här? Tryck nu på dela-knappen, så att även dina vänner får se Isaacs massiva gap! Det tycker jag att grabben förtjänar!