Jack, 22, spenderar över 350 000 kr på att se ut som världskända sexbomben: ”Kommer inte sluta”

Utseende är viktigare för vissa än för andra.

Det viktiga är att vi respekterar varandra och tillåter alla att se ut precis som de vill. Vad helt främmande människor gör med sitt yttre har vi inte att göra med – och jag vill inte leva i ett samhälle där vi dömer eller klankar ner på varandra.

För att nå sin idealbild väljer somliga att ta till operationer och ingrepp. Det är inte något jag själv skulle göra, men givetvis har jag inga problem med att andra väljer att gå den vägen för att bli nöjda med sin egen spegelbild.

Sådant där är upp till var och en – och även om jag har helt andra prioriteringar än de som lägger tusentals kronor på sitt yttre varje månad, så tycker jag det är härligt att man kan ha så olika intressen här i livet.

Tänk om alla skulle fungera exakt likadant – vad trist det hade varit!

Vi har tidigare skrivit om människor som tagit det här med skönhetsoperationer till en ny nivå – och det har uppskattats av er läsare.

Det ska poängteras att vi på Humorbibeln och Ett gott skratt inte anser att den här typen av berättelser är humor. De här människorna förtjänar verkligen inte att skrattas åt, men på den här sidan skriver vi ju emellanåt även om unika, häpnadsväckande eller färgstarka personer. De har dessutom vår fulla respekt!

Spenderat 350 000 kr

Den senaste i raden av karaktärer som fångat vårt intresse är Jack Johnson. Det är en 22-åring som kallar sig själv för Jack Beckham – och då kanske ni kan lista ut vem hans stora idol är?

David Beckham. Bild: Wikimedia Commons.

Jodå, förre fotbollsspelaren och världsstjärnan David Beckham. Den numera 43-årige engelsmannen är bland annat känd för sitt vackra yttre och har länge varit en sexikon.

Kanske är det just det här som väckt Jacks besatthet.

View this post on Instagram

Bleaching my skin #plasticsurgery

A post shared by J A C K B E C K H A M ? (@iamjack96) on

Under flera år har han i alla fall strävat efter att bli så lik David Beckham som bara möjligt. För att uppnå sitt ideala utseende har 22-åringen spenderat 33 000 pund, motsvarade strax över 350 000 kronor, på olika operationer och skönhetsingrepp.

Man har bland annat satt in kindimplantat, justerat näsan, gjort en fettsugning och fyllt flera delar av ansiktet med botox.

Youtube/This Morning

Det var i samband med en olycka i köket, när Jacks ansikte tog viss skada, som han bestämde sig för att ta sikte mot att bli en dubbelgångare till den forne fotbollsstjärnan.

”Har inga problem”

Drömmen är att kunna leva på att vara lik Beckham – och yrket ”look-alike” finns det faktiskt en del som har i England. Då dyker man exempelvis upp på galor och invigningar för att sprida lite extra stjärnglans – även om arrangören inte har möjlighet att ta dit ”originalet”.

– Jag kommer inte att sluta förrän jag dör, säger han enligt sajten Unilad. Jag har inga problem med mitt utseende, men jag vill helt enkelt se ut som David Beckham.

För en tid sedan var Jack med i det brittiska TV-programmet This Morning. Nedan kan du se ett cirka sex minuter långt klipp från hans medverkan!

Vad tycker du om Jacks mål? Är det knasigt, eller gör han rätt som följer sin dröm? Dela gärna med dig av din åsikt i kommentarsfältet, men se till att hålla god ton!