Jennifer slutade jobba – för att amma sin pojkvän dygnet runt: ”Upphetsande…”

Amning är alltid ett hett ämne i samhällsdebatten.

Ena sidan anser att det är både normalt och naturligt att låta bebisen äta när den blir hungrig – oavsett var man än befinner sig. Andra tycker bestämt att man som ammande mamma kan skyla sig så att omgivningen slipper se.

Det finns dock människor som väcker uppmärksamhet på annat sätt genom sin amning – som paret Jennifer och Brad från USA.

38-åriga Jennifer och hennes två år yngre pojkvän Brad lever tillsammans i staden Atlanta. Deras vardagsliv liknar till stor del en vanlig Svensson-tillvaro, men en speciell sak skiljer dem verkligen åt från andra par, vilket brittiska Daily Mail skrivit om.

Jennifer ammar nämligen regelbundet sin partner.

Amningen leder ofta till sex

Det hela började med att 38-åringen läste om att amning skapar ett visst band mellan de involverade parterna – och frågade då Brad om han ville testa. Den två år yngre mannen nappade direkt.

– Det är inget rollspel där jag bär blöjor eller så, även om det till viss del är upphetsande för oss båda. Det är väldigt intimt och personligt – som att två personer blir en, säger Brad till tidningen.

Paret medger att amningen oftast leder till sex.

– Det blir ett så starkt band mellan oss, säger Jennifer. Det finns inget mer avslappnande än när han suger tag.

Slutade arbeta – för att amma

Eftersom Jennifer inte fött barn på över 20 år så har hon ingen naturlig mjölkproduktion. Det kan göra amningen ganska tuff – och därför började hon äta speciella örtpiller och fröer som förhoppningsvis skulle kunna hjälpa till att lösa mjölkbristen.

Brad är, utöver det sexuella, oerhört glad över Jennifers mjölk. Den hjälper honom att bli starkare, hävdar han. 36-åringens mål är nämligen att bli bodybuilder.

Bild: Piqsels

En vanlig dag är det amningsdags varannan timme – något som fick enorma konsekvenser för Jennifers arbetsliv.

– Vi har ett tydligt schema. Jag har slutat jobba eftersom jag är så dedikerad till det här.

Väcker starka reaktioner

Man håller sig dock helt och hållet till sin bostad – även om Brad är öppen för att amma offentligt. Hans flickvän är desto mer skeptisk till den idén.

 – Jag bryr mig inte ett dugg om vad folk säger. Jag är den jag är. Jag gör mig själv och henne väldigt lycklig, menar Brad.

Sedan det började rapporteras om paret år 2016 så har det ryktats om en separation, men de uppgifterna är obekräftade. Hur det än ligger till så väcker deras syn på amning oerhört starka reaktioner, men man får samtidigt imponeras av deras mod att tala så öppet om det.

Vad anser du om det här? Gör Jennifer och Brad rätt som lever sitt liv och skiter i andra, eller är det för knasigt? Tryck nu på dela-knappen för att berätta vad du tycker!