Jonathan, 21, är kär i 39 år äldre dam – men relationen väcker starka misstankar: ”Bästa sexet, sover knappt”

Kärlek är bland det bästa, om inte det bästa, en människa kan uppleva här i livet. När man får vara tillsammans med den man älskar så känns det som att hela livet går lite enklare än det gjorde innan.

Man har någon som förstår sig på en och man kan prata med om allting i hela världen.

Men när, hur och vem man blir kär i kan man inte bestämma över. Det bara händer, och så länge alla inblandade är vuxna och med på noterna kan ingen säga varken bu eller bä om förhållandet.

Trots det så får paret Pam, 60 och Jonathan, 21, utstå mycket kritik för att det skiljer 39 år mellan dem.

Det är för den brittiska tidningen The Sun som paret berättar sin historia. De möttes på en dejtingapp 2018, och det slog gnistor direkt.

Ljög om sin ålder

I appen hade Jonathan angett att han var 21 år gammal, men var i själva verket bara 19 år.

– Jag har gillat yngre män sedan i 30-årsåldern men blev ändå lite nervös över hans ålder, jag har två döttrar som är 32 och 34, och jag har ett barnbarn, säger Pam till The Sun.

Men paret bestämde sig ändå för att träffas, då de båda var attraherade av varandra och båda var väldigt intresserade av astrologi.

”Sov inte många minuter”

Det sa klick direkt, även i verkliga livet.

– Det var kärlek vid första ögonkastet. Vi älskade och det var helt underbart. Vi sov inte många minuter den natten. Jonathan må vara ung men han är inte oerfaren, han visste precis vad han gjorde, säger Pam till The Sun.

Men det är inte bara guld och gröna skogar för det nyförälskade paret.

”Sa att jag behöver terapi”

När de visar sig ute så får de många och långa blickar från människor som tycker deras åldersskillnad väcker misstankar, och de bådas familjer har haft lite svårt att acceptera relationen.

– Mina döttrar blev chockade när de såg Jonathans bebis-ansikte. Men när de såg hur han lekte med min sexåriga dotterdotter, så erkände de att de gillar honom trots allt, säger Pam till The Sun.

Pams vänner tog det dock inte lika bra.

– De sa att han utnyttjade mig och och var otrevliga mot honom. En annan vän sa att han är för ung och att jag behöver terapi. Efter det så bestämde jag mig för att utesluta dem ur mitt liv, säger Pam till The Sun.

Förlovade sig efter tre månader

I maj 2018, tre månader efter att paret träffats för första gången, gick Jonathan ned på knä och friade till Pam.

– Jag blev överlycklig, jag hade väntat hela mitt liv på att få träffa min själsfrände och där stod han framför mig, säger Pam till The Sun.

För att fira förlovningen åkte Jonathan och Pam till Jonathans föräldrar.

– Jag var lite rädd eftersom jag är äldre än hans mamma, men de visste sedan tidigare att han gillade äldre kvinnor. De skojade till och med om det, säger Pam till The Sun.

Vad tycker du om det här? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!