Klantig älskare fastnar med snoppen i metallmutter – får skäras loss med diamantsåg

Klantig älskare fastnar med snoppen i metallmutter – får skäras loss med diamantsåg

Att utforska sin egen kropp och lära känna de mest intima delarna – det är en del av vår egen utveckling. Det är något som de flesta sysslar med då och då, vilket givetvis är både sunt och nyttigt.

Det gäller dock att inse sina gränser. Man ska aldrig gå ut på alltför riskfyllda äventyr. Det är dock något somliga tenderar göra – i synnerhet när det handlar om sådant där som oftast sker inne i sovrummet.

Även ens sexuella preferenser och gränser kan självfallet få testas, men det gäller att vara på den säkra sidan och att ta det försiktigt. Annars kan det bli riktigt, riktigt knasigt.

Det fick en man från Hong Kong nyligen uppleva, vilket det rapporterats om i uppmärksammade Urology Case Reports. Den 34-årige mannen behövde använda sig av en så kallad penisring vid tillfället – en manick som hjälper till att upprätthålla erektionen, men då valde han ett hemmagjort knep som inte blev alltför bra.

Mutter som fastnade

Mannen köpte nämligen ingen riktig penisring från en sexleksaksbutik eller liknande, utan valde i stället att ta fram en helt vanlig mutter i metall. Efter att den placerats runt penisen, så gick den senare dock inte att få av.

Wikimedia Commons

Den klantige älskaren fick sedermera transporteras till sjukhus och behandlas av läkare.

Muttern skulle dock visa sig vara komplicerad att få av. När doktorerna väl fick in patienten hade penisen svullnat rejält – och man fick därför använda sig av en slags ”diamantsåg” för att ta sig igenom den kraftfulla metallen, skriver Ladbible.

Tänk att ha en sådan som tar sig in mot ens snorre.

Mannen blev bra igen

I rapporten har man delat med sig av bilderna från ingreppet, men det är sannerligen ingen vacker syn. Vi rekommenderar absolut igen att klicka sig in via länken till studien – bilderna är helt enkelt för smärtsamma. Vi måste dock länka vidare till rapporten i källhänvisningssyfte.

En censurerad bild som togs i samband med ingreppet. Källa: Urology Case Reports

Mannen fick ligga inne 5 dagar efter händelsen och tvingades ta antibiotika i två veckor. När man gjorde en uppföljning 1 månad senare, så hade allt – tack och lov – återgått till det normala.

Min gissning är att 34-åringen dock håller sig borta från muttrar i framtiden.

Känner du någon som hade kunnat ställa till med något liknande? Tagga då den personen på Facebook, eller Dela vidare den här speciella nyheten till dina vänner!