Klockrent: Här är mysiga peniskudden – med din kompis ansikte som ollon

Det här med att köpa presenter är allt annat än enkelt. Man kan tänka sig att det blir enklare att köpa present ju bättre man känner en människa men ibland kan det faktiskt kännas precis tvärtom.

Man vet exakt vad personen har och då kan det bli riktigt svårt att komma på något som både är något personen i fråga behöver och som är roligt att få på samma gång.

Men nu behöver man inte misströsta längre – den här presenten fyller nämligen båda behoven!

Kuddar är något de allra flesta uppskattar. Man kan ha dem i soffan eller i sängen för att höja mysstämningen. De fyller dessutom flera syften: de värmer, de är sköna och de är bra att vila huvudet på.

Kompisens ansikte som ollon

Den här kudden, som föga förvånande har namnet Dickhead, är formad som en härlig, kramgo penis. Som pricken över i, bokstavligt talat, har ollonet din kompis ansikte som motiv.

Bild: Snugzy

Bakom den inte helt barnvänliga idén ligger företaget Snugzy. Det hela är mycket enkelt. I samband med att man beställer sin snoppkudde får man också ladda upp ett foto på det ansikte man vill ska pryda det enorma ollonet.

Bild: Snugzy

Vill man vara riktigt generös kan man ju alltid ge bort en peniskudde med sitt eget ansikte på – då lär mottagaren aldrig glömma en!

Här är enorma måtten

Kudden mäter hela 45 centimeter på längden och 30 centimeter på bredden. Vill man beställa en snoppkudde så får man hosta upp 30 brittiska pund, vilket motsvarar cirka 350 svenska kronor.

Bild: Snugzy

Ett rejält(!) kap med tanke på hur mycket kudden kommer att förhöja myskänslan i hemmet hos mottagaren.

Vem vill du ge den här kudden till?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får chansen att ge bort årets bästa present!