Kommunen tröttnar på offentligt toalettsex – installerar dasslock som tjuter och sprutar vatten på kåtbockarna

Vad vi gillar eller ogillar i sängen varierar väldigt mycket från person till person. Men de flesta av oss skulle nog vara rörande överens om att ha sex på en offentlig toalett inte direkt skriker romantik direkt.

Men det finns som bekant alltid undantag som bekräftar regeln. I staden Porthcawl i Wales har kommunnen nämligen problem med att invånarna använder de offentliga toaletterna för att pippa.

Snusket har nu fått kommunen i staden att agera – genom att installera nya, hypermoderna toaletter som ska göra sexakten ännu mindre sensuell än vad den redan är, skriver Wales Online.

170 000 pund motsvarar ungefär två miljoner svenska kronor. Det är den summan som kommunförvaltningen i walesiska Porthcawl nu lägger på nya, offentliga toaletter.

Anledningen? Folk har för mycket sex på de gamla toaletterna.

Bildkälla: Shutterstock

Sprutar vatten och tjuter

I ett sista försök att få bukt med snusket investerar nu kommunen i nya, supermoderna toaletter.

Toaletterna är utrustade med viktsensorer i golven. Det innebär att när två personers vikt mäts på toalettgolvet reagerar toaletten på ett flertal vis.

Besökarna blir bland annat nedsprutade med vattenstrålar samtidigt som ett högt larm tjuter och toalettdörren öppnas på vid gavel.

Toaletterna på bilden har inget med artikeln att göra. Bildkälla: Shutterstock

Självrengörande

Enligt kommunen kommer de nya toaletterna att göra området mycket säkrare, framför allt om kvällarna då sexet äger rum.

Toaletterna kommer att låsas tio minuter varje natt då de automatiskt spolas rent av sensorstyrda vattenstrålar.

– De nya toaletterna kommer att vara ett perfekt komplement till arkitekturen som ligger intill området. Vi vill att Porthcawl ska vara en jättebra stad att arbeta i, bo i och att besöka som turist, säger Mike Clarke, stadsråd i Porthcawl.

Det återstår att se om de nya toaletterna lyckas hålla snuskhumrarna på behörigt avstånd.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta!