Kvinna, 26, grips för att ha onanerat öppet på restaurang – fortsätter sedan i polisbilen

Ibland kan man vara riktigt sugen – och det har nog de flesta av oss varit med om.

Men givetvis måste man kunna styra över och kontrollera sin sexuella lust. Att bete sig hur som helst bland människor fungerar inte – och det kan till och med leda till olagligheter om man helt skulle tappa konceptet.

Så blev det nyligen för en kvinna i den amerikanska staden Austin – och nu skapar händelsen rubriker världen över.

Den 26-åriga kvinnan arresterades efter att hon onanerat helt öppet – mitt på ljusa dagen.

Pågick i flera minuter

Hon åtalas nu för ”indecent exposure”, vilket översatt till svenska sannolikt går att likställa med sexuella trakasserier. Det var på restaurangen Second Bar + Kitchens utemöbler som kvinnan tog en plats och tillfredsställde sig själv – utan att skämmas.

Bilden är ”blurrad” i efterhand. Bild: Austin Police Department/Rare

Personalen på det närliggande hotellet JW Marriot berättade också för polisen att den minst sagt sugna kvinnan tidigare samma dag setts onanera på deras mark, skriver sajten Rare. Då höll hon ett silvrigt föremål mot sina nedre regioner samtidigt som benen var utsträckta upp mot himlen.

Enligt personalen kunde man höra höga stön under tiden – och när hon konfronterades så kontrade kvinnan med att skrika. Det hela pågick under sju, åtta minuter innan 26-åringen försvann från platsen.

När hon senare, vid 17-tiden på eftermiddagen, kunde arresteras på restaurangen så hade inte kvinnan några byxor på sig.

Då polisen placerade henne i sin bil, så fortsatte hon dock att onanera, enligt sajten.

Känner du en sugen jäkel som skulle kunna ställa till med det här? Tagga då den personen i kommentarsfältet, eller dela vidare den här artikeln om du anser att det här är total galenskap!