Kvinnan fångar kuslig uppenbarelse bland molnen – nu har unika klippet setts av 40 miljoner

Jag vet inte hur det är med er, men jag tror inte på gudar, andar, väsen och sådant där.

Det kanske gör mig lite tråkig, att man inte tror på ”något”, men samtidigt har jag all respekt för de människor som har en stark tro, eller brinner för den här typen av frågor.

Det är ju faktiskt också det viktigaste, anser jag – att vi kan tänka och tycka olika, så länge vi tillåter varandra att ha varierande åskådningar. Det gör ju livet ännu mer spännande!

Det hade faktiskt känts lite tråkigt om alla tänkte likadant om precis allting.

Men något som faktiskt, i allra högsta grad, får en att tänka till angående hur det ligger till med mystiska ting, gudar och sådant där inträffade nyligen i delstaten Alabama i USA.

Vandrar runt där uppe

Det blåste rejält, så kvinnan Solo Dio gick ut för att filma lite av ovädret. När hon då riktade kameran upp mot himlen, så skulle hon fånga något som nu fått 40 miljoner människor att häpna.

Den oväntade uppenbarelsen har startat massvis av diskussioner kring hur det egentligen ligger till med övernaturliga väsen och vad som händer när man lämnat jordelivet.

Uppe bland molnen ser det på videosnutten nämligen ut som att en man vandrar runt. Han passerar genom det ljusaste molnet i bild och ser sedan ut att klättra vidare upp på nästa.

Även om man inte tror på att sådant här kan hända, så måste jag erkänna att man får sig en rejäl tankeställare. Oavsett vilken den korrekta förklaringen är till det hela – ingen sådan har dock framkommit – så är det otroligt häftigt att se!

För ja, det liknar verkligen en människa där uppe i himlen!

Kolla nu in klippet själva!

Såg du också ”mannen” som gick runt bland molnen? Tryck då på dela-knappen för att skicka det här häftiga videoklippet vidare till dina vänner!