Kyle, 33, är helt besatt av att ligga med gamla tanter – drömmer om 100-åring: ”Jag älskar löständer”

Vi har alla olika saker som vi letar efter hos en potentiell partner – både sett till utseende och personlighet.

Medan vissa går igång på mer utåtriktade personer tycker somliga att det är attraktivt när någon är lite mer tillbakadragen och timid. På samma sätt gillar en del om brunetter medan andra föredrar blondiner eller rödhåriga.

Det finn så klart inga rätt eller fel i sådana här sammanhang. Vi får alla tycka om vilka vi vill – och ingen har rätt att klanka ner på någon annans preferenser eller läggning.

De flesta av oss har dock inga direkt förvånande saker som vi går igång på. Det är sällan man får andra att höja på ögonbrynen i sådana här sammanhang – men det gäller inte för 33-årige Kyle som anser sig vara beroende av att dejta kvinnor upp till tre gånger äldre än honom själv.

My Strange Addiction / Viralthread

Han bor i Pittsburgh i östra USA och har varit med i flera TV-program, bland annat My Strange Addiction, för att förklara hur det är att vara tillsammans med någon som är gammal nog att vara hans mormor eller farmor.

– Jag älskar precis allt med äldre kvinnor. Jag älskar deras doft, hur de känns och deras mentalitet, säger han entusiastiskt och fortsätter:

– Jag älskar löständer. En del kvinnor kan tycka att det är lite genant om man tar upp ämnet, men jag kan garantera att män inte blir avtända av löständer. Det är snarare så att man blir glad – både på läpparna och i brallorna.

My Strange Addiction / Viralthread

”Överviktig och supervacker”

För en tid sedan försökte en vän till Kyle få honom att inse att även yngre kvinnor kan ha sin charm. Så kompisen fixade en dejt med Candace (bilden nedan), men allt som Kyle gjorde var att fråga efter hennes mormors telefonnummer, enligt sajten Viralthread.

My Strange Addiction / Viralthread

En annan av Kyles fetischer är grått hår. Därför ser han till att ha flera ”silverrävar”, som han kallar dem, i omlopp samtidigt. Den här starka attraktionen upptäckte 33-åringen för länge sedan, närmare bestämt när han gick i sjätte klass.

– Då hade vi en otrolig sexig lärare. Hon var kanske 65 år. Dessutom var hon överviktig och supervacker, minns Kyle, som redan i 18-årsåldern började träffa 50 år äldre kvinnor.

My Strange Addiction / Viralthread

Den äldsta som han haft en relation med var 91-åriga Marjorie – som då var över tre gånger så gammal som Kyle. De hade dock inga problem med att öppet berätta om sitt aktiva och äventyrliga sexliv.

– Jag kan till och med få upp mina ben på hans axlar, sa krutgumman Marjorie i en intervju år 2014.

– Vi är väldigt fysiska med varandra och jag tycker verkligen om henne, tillade Kyle, som har medgivit att även om åldern inte är det absolut viktigaste, så drömmer han om att ha sex med en 100-åring.

My Strange Addiction / Viralthread

Kyle har, vad det verkar, inga planer på att sluta träffa betydligt äldre kvinnor – och även om det här får anses närmast unikt så är det ju fantastiskt att både han och de äldre damerna får leva med någon som de finner både trevlig och attraktiv.

Var inte blyg nu, DELA gärna om du håller med, eller låt oss höra din åsikt om detta i kommentarsfältet!