Läkare: Att äta korv och dricka öl varje dag hjälper dig att gå ner i vikt

LCHF, 5:2 och Atkins – det finns massor av olika dieter som folk provat på under åren.

Somliga fungerar, andra inte – men gemensamt för de flesta är att de kräver mycket av den som strävar efter ett hälsosammare leverne. Det är ofta en utmaning och det är inte alltid som man klarar av att hålla sig till de strikta riktlinjerna.

Det finns dock en diet som många av oss garanterat skulle klara av att anamma.

Eller vad sägs om att äta korv varenda dag i en hel månad?

Det kan låta konstigt, misstänksamt och dumt – men en läkare, samt hans försöksperson, menar att det här faktiskt fungerar om man vill gå ner i vikt och sänka sitt kolesterol, vilket Fox News rapporterat om.

Dricker endast öl

Patienten heter Evo Terra och testade att under en hel månad endast äta korv. Låter det för bra för att vara sant? Vänta – det blir ännu bättre.

Bild: Flickr

Det enda han drack var dessutom öl.

Efter att dieten var avslutad menar mannen från Arizona i USA att han gått ner hela 7 kilo.

Läkaren, Terry Simpson, ordinerade en bantningskur som gick ut på att Evo Terra endast fick få i sig 1 500 kalorier om dagen. Det motsvarar 2 korvar av bratwurst-storlek samt 5 vanliga fat-öl.

Bild: Pexels

I och med att en man av Evos storlek, enligt hans läkare, bränner i cirka 2 100 kalorier om dagen, så blir det alltså en differens på omkring 600 kalorier. Den förbränningen ta från hans redan lagrade och överblivna fett. Alltså det som han ville skulle försvinna.

I en intervju med Fox News (klippet nedan) medger Evo att han dessutom tar vitamintillskott – men både han och läkare Simpson verkar övertygade om att den här 1-månadsdieten är något som verkligen fungerar. Patienten har till och med kört den flera gånger.

Visst låter det här helt otroligt? Tryck nu på dela-knappen om du håller med! Det här vill ju du och dina vänner inte missa!