Läkarens varning: Stoppa inte in choklad i vaginan

En del varningar ska man ta seriöst, andra kan man mer eller mindre bortse ifrån. Det sistnämnda gäller väl främst då man inte känner sig träffad av innebörden, men det är givetvis alltid bra att ha koll vad man enligt expertisen bör göra och inte här i livet.

Nyligen har det florerat en våg på nätet som gör gällande att kvinnor kör upp både det ena och det andra i sina vaginor. De flesta udda föremålen avråder läkare ifrån att man stoppar in just där – exempelvis isglass eller dammsugarslangen, som vi tidigare skrivit om.

Nu kommer dock nästa varning. Låt för Guds skull inte choklad åka in i fiffin!

Det kan faktiskt vara vanligare än du tror – främst under förspel då ju en del människor tycker om att involvera godsaker. Jordgubbar och choklad är de kanske mest klassiska ”tillbehören” vid just de tillfällena.

Bakteriehärdar kan börja växa

Doktor Mary Lowth, som pratat med sajten Ladbible, poängterar att mat absolut kan vara en del av sexakten, men det gäller då att vara försiktig.

Bild: Flickr

Det finns nämligen vissa risker som man bör känna till i förväg.

– Tanken att mat och sex kan kombineras är inte ovanlig. Tänk efter – båda bjuder på fysisk njutning, båda blir bättre när man känner sig avslappnad och båda upplevs, förhoppningsvis, lite lyxiga. Båda sakerna är sådant man kan tillfredsställas av tillsammans i en relation, säger läkaren, men går sedan vidare med den viktiga varningen.

– Men även om du stoppar in steril choklad i en steril vagina med sterila fingrar och har sterilt oralsex, så kommer bakterier att leta upp den där chokladen och börja växa i den. Och eftersom inget av det jag nyss nämnde vanligtvis är helt sterilt, så kan du bara tänka dig vad som kan hända. Så inga jordgubbar, ingen choklad och absolut inga chokladindränkta jordgubbar – det är helt enkelt inte värt risken, menar hon.

Varna nu din kompis

Så om ni nu prompt ska ha med choklad i sexakten, eller om man ska njuta på egen hand – se då dels till att den inte är för varm, dels att man håller sig till externa kroppsdelar. Visst låter det ändå ganska rimligt?

Bild: Needpix

Jag vet att det blir ett rungande ”ja” från många av er på den nyss ställda frågan, men det här verkar på riktigt vara något som behöver nämnas. Tydligen har det blivit en grej att köra in både det ena och det andra mellan benen.

Bild: Shutterstock

Undra vad snuskpellarna ska komma på härnäst…

Så kör nu för Guds skull inte in någon choklad i vaginan! Tagga kompisen som måste få läsa den här varningen, eller dela vidare den här viktiga informationen till dina vänner!