Lissa, 29, har lagt en förmögenhet på att få rekordstor rumpa – se nu när hon tränar utan underkläder

Hur vi ser ut är baserat på våra gener, vari världen vi bor och hur vi äter, dricker och rör på oss. De allra flesta är nog ganska nöjda med sitt utseende, eller har åtminstone accepterat hur de ser ut.

Visst kanske man tränar för att få bort lite av den där ölmagen eller önskar att man hade lite mindre näsa, men det är småsaker som man i slutändan inte bryr sig så mycket om.

För vissa är dock utseendet väldigt viktigt, och de gör allt för att se ut på ett visst sätt, till och med opererar sig för att få till det utseende de vill, och så länge alla är vuxna och inte kommer till skada så är det ju helt upp till dem.

Lissa Aires, 29 är en sådan person. Hon har spenderat en förmögenhet på att få ”störst rumpa på hela internet” vilket vi på Humorbibeln rappoerterat om tidigare.

Nu avslöjar dessutom nakenmodellen varför hon tränar på gymmet utan underkläder.

Lissa Aires kommer från Argentina men är bosatt i London för närvarande. 29-åringen har spenderat 22 000 pund, ungefär 250 000 svenska kronor, på att förstora sin rumpa.

Allt för att uppnå hennes dröm om att ha internets största rumpa.

Tjänar miljontals kronor

Att förstora rumpan för stora summor pengar är dock inte att kasta pengarna i sjön, i alla fall inte för Lissa.

Hon tjänar nämligen miljontals kronor på att visa upp sin väl tilltagna stuss på nätet.

– För min första miljon, som jag tjänade i höstas, köpte jag en bostad i Miami. Under min bästa månad fick jag in 75 000 pund (840 000 svenska kronor), säger Lissa till Daily Star.

Tränar utan underkläder

Utöver att operera sin rumpa så tränar Lissa ungefär två timmar om dagen för att få en så fyllig figur som det bara är möjligt.

Lissa har då på sig helt vanliga träningskläder, men skippar gärna underkläderna.

– Det är bättre, det räcker med ett par bekväma shorts som absorberar svett och hjälper huden att andas, säger Lissa till Daily Star.

Att skippa trosorna är också enklare, om man har en så stor rumpa som Lissa.

– Jag tappar nästan alltid ändå bort dem därnere, min rumpa är så stor att de försvinner, säger Lissa till Daily Star.

Vad tycker du om det här? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!