Lissa har lagt en förmögenhet på att få rekordstor rumpa – se nu när hon lyfter kjolen

Lissa har lagt en förmögenhet på att få rekordstor rumpa – se nu när hon lyfter kjolen

Vårt utseende baseras på våra gener, var vi bor och hur vi äter, dricker och rör på oss. De allra flesta är nog ganska nöjda med sitt utseende, eller har åtminstone accepterat hur de ser ut.

Visst kanske man tränar för att få bort lite av den där ölmagen eller önskar att man hade lite mindre näsa, men det är småsaker som man i slutändan inte bryr sig så mycket om.

För vissa är dock utseendet väldigt viktigt, och de gör allt för att se ut på ett visst sätt, till och med opererar sig för att få till det utseende de vill, och så länge alla är vuxna och inte kommer till skada så är det ju helt upp till dem.

Lissa Aires är en sådan person. Hon drömmer om att ha ”störst rumpa på nätet” och har spenderat enorma summor på plastikoperationer.

Här på Humorbibeln och Ett gott skratt skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Lissa, som till vardags bor i London, har ett Instagramkonto med två miljoner följare, som dagligen får lättklädda bilder på 29-åringen.

Lagt en förmögenhet

För att locka till sig så många följare som möjligt har Lissa spenderat över 40 000 pund på att förstora sin rumpa, vilket motsvarar ungefär 450 000 svenska kronor.

– Jag har alltid varit kurvis men jag ville ha absolut störst rumpa. Jag vill ha den formad så att bilderna jag tar ska bli så bra som möjligt, därför har jag också investerat tungt, säger Lissa till Daily Star.

Operationerna har gått till så att läkarna tagit fett från olika delar av kroppen på Lissa och sedan flyttat det till rumpan.

Håvar in pengar

Investeringen verkar dock löna sig. Kort efter att Lissa opererat sin rumpa senast så startade hon ett konto på sajten OnlyFans.

Det är en hemsida där man kan betala för att se bilder av olika slag på lättklädda människor, främst kvinnor.

Nu har Lissa ”störst rumpa på OnlyFans” och tjänar stora pengar på att sälja bilder på sin kurviga bakdel. I augusti i år hade hon tjänat ihop en miljon pund, vilket motsvarar cirka 11,2 miljoner svenska kronor.

– Jag har köpt ett hus i Miami för pengarna. Under min bästa månad fick jag in 75 000 pund (840 000 svenska kronor), säger Lissa till Daily Star.

Vad tycker du om det här? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!