Livrädd kvinna ringer polisen efter galet skräckfynd i badrummet – synen skickar rysningar längs ryggraden

Livrädd kvinna ringer polisen efter galet skräckfynd i badrummet – synen skickar rysningar längs ryggraden

Som polis hanterar man dagligen slemmiga typer, men frågan är om polisen i Liverpool inte blev mer förbluffad än vanligt när de fick ett larm från en minst sagt skräckslagen kvinna.

Hon hade fått minst sagt oväntat besök – en boaorm på 2,5 meter låg nämligen och tog det lugnt i hennes badrum, skriver den lokala polisen på sin hemsida.

Som polis har man ett oerhört viktigt arbete, att se till så att allmänheten kan känna sig säker. Varje dag poliser går till jobbet gör de det med vetskapen om att de kan få riskera livet för någon annan.

Men ibland innebär polisyrket även att man får handskas med icke-mänskliga hot mot tryggheten.

Flera meter lång boaorm

Det var dagen innan nyår, den 30 december, som polisen i Merseyside, Liverpool fick ett något udda samtal. Det var en skräckslagen kvinna som larmade om att en 2,5 meter lång orm ockuperade hennes badrum.

Varken kvinnan som bor i lägenheten eller hennes grannar hade någon aning om var ormen kom ifrån.

Bildkälla: Merseyside Police

Låg och hade det bra

Efter att polisen anlänt till platsen fick de göra en del efterforskningar innan de förstod att det rörde sig om en boaorm, som inte är giftig.

Därefter fick de ringa runt till olika organisationer och djurparker, men ingen hade möjlighet att hämta upp ormen, som låg och tog det ganska lugnt i badrummet.

Bildkälla :Merseyside Police

Till slut fick en polis, med erfarenhet av reptildjur, komma till undsättning och ge ormen lite vatten och sedan lägga ned den i en stor låda. Ormen fick sedan tillbringa natten på ett djursjukhus.

https://www.facebook.com/merseypolice/posts/pfbid035dYQb5ZypBtfuHtwuBWmrf6w2Z2B8x5J2XwTSVuHcEgJLkdAXMq8Q4xMfSya9nmxl

Som polis får man vara med om både det ena och det andra! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här!