Make ber frun om udda ”tjänst” under sexakten – timmen senare gör läkarna ett otäckt fynd

Alla som varit gifta några år är nog rörande överens om att sexlivet sällan är lika spännande nu som när man var helt nyförälskade och knappt gjorde annat än att rulla runt i sänghalmen.

Något många gör är att försöka prova lite nya saker i sovrummet, för att hålla hettan uppe. Och det är inget fel med det, snarare är det väl bra att jobba på sitt sexliv och inte låta det i stå.

Ibland kan det dock vara bäst att kolla runt lite på nätet, eller till och med rådfråga en läkare, innan man provar vissa saker.

En 40-årig man i Dominikanska republiken tvingades nämligen uppsöka sjukhus efter att en sexlek med frugan gått fruktansvärt fel.

Läkarna hittade nämligen en stor sprayburk i makens ändtarm, skriver brittiska The Mirror.

Det var i Dominikanska republikens huvudstad Santo Domingo som ett oroat par besökte sjukhuset efter att en sexlek spårat ur.

Den 40-årige maken hade bett sin fru att föra in en spraybuk med luftfräschare i rumpan på honom – där den fastnade.

Opererades i två timmar

Då paret inte fick ut sprayburken själva åkte de till sjukhuset där läkarna knappt kunde tro sina ögon när de såg röntgenbilderna.

Mannen opererades under två timmar och uppges ha gått bra, sprayflaskan kom ut utan komplikationer och mannen uppges vara utmattad med vid god hälsa.

Ovanligt stor sprayflaska

Enligt sjukhuspersonalen var storleken på sprayflaskan ovanligt stor, men att folk kommer in med saker som fastnat i kroppsöppningar efter avancerade sexlekar var de vana vid.

Läkare avråder starkt från att föra in föremål i kroppen som inte har just det specifika syftet, då de lätt kan fastna och orsaka rejäla skador.

Det är aldrig fel att prova nya saker men av den här historien att döma bör man även vara väldigt försiktig. Tryck nu på dela-knappen för att hjälpa oss att sprida denna viktiga information!