Mamma spenderar 1,5 miljoner kr på plastikoperationer för att se ut som levande Barbiedocka

De flesta av oss är nog överens om att insidan främst är det som räknas, men samtidigt vill man givetvis se så fin och fräsch ut som det går. Dels för ens eget självförtroende, dels för att det är trevligt att bli uppskattad av ens omgivning.

Sådant där varierar dock från person till person angående hur stor vikt man lägger vid hur man framstår. Vissa tar det här med utseendefixering till helt galna nivåer – och även om jag själv aldrig skulle göra ett skönhetsingrepp (såvida man inte utsatts för en skada) så har det blivit allt vanligare under de senaste decennierna.

Numera lägger fler än vi tror tiotusentals kronor på att omforma, eller justera, sitt utseende med hjälp av plastikkirurgi och olika typer av ingrepp. Det kan givetvis bli fint emellanåt, men det kan också spåra ur fullständigt.

Var gränsen går för vad som är snyggt har vi säkert många olika uppfattningar om som det finns typer av utseenden. Medan en del vill smälta in och helst se rätt alldagliga ut så finns även de som vill sticka ut betydligt mer.

Kerry Miles har sedan 2006 gjort allt i sin makt för att bli så lik en Barbie som möjligt. Ja, hon vill alltså se ut som en levande version av den klassiska leksaksdockan. I början handlade det bara om att hon klädde ut sig, men till slut valde mamman dessutom att ta till plastikkirurgi.

Nu, efter över ett decennium med diverse ingrepp, har hon äntligen hittat den typ av operation som enligt henne gjort utseendet komplett. Det handlar om en näsjustering.

Bild: Instagram/uk.barbie

Efter att hennes föräldrar gav henne 10 000 pund, motsvarade ungefär 110 000 kronor, i julklapp hade hon råd att genomföra det senaste ingreppet.

– Efter en natt på sjukhuset fick jag komma hem igen. Det gjorde inte ont alls och även om operationen bara kostade 5 000 pund så sa mina föräldrar till mig att behålla resten av pengarna. För dem ska jag fylla mina läppar igen, säger hon till Ladbible.

Kerry Miles innan hon blev besatt av att förändra sitt utseende. Bild: Instagram/uk.barbie

Kerry Miles fortsätter:

– Jag har alltid älskat Barbie. Jag hade massvis av dockor som liten, allt var rosa och väldigt klassiskt tjejigt – men det var inte förrän 2009 som jag började försöka efterlikna henne. Då färgade jag först håret, köpte mer rosa och utmanande kläder.

År 2015 gjorde hon sin första bröstoperation.

– Det tog mig från storlek 32B till 30G. Jag har nu 28G. Efter min andra bröstoperation och att jag nu gjort näsan så känns det som att jag hittat det perfekta utseendet, berättar den yppiga blondinen, vars förvandling blivit en smärre sensation på nätet.

Flera skönhetsingrepp

Hon har nu spenderat omkring 130 000 pund, alltså knappt 1,5 miljoner kronor, på att förändra sitt yttre med diverse skönhetsingrepp.

– Damien, min man, gillade inte det ”plastiga utseendet” i början, men nu har han vant sig vid det. Jag var så blek och tråkigt förut. Jag brukade säga till min man att om jag tvingades välja mellan honom och mitt yttre så hade det fått bli skilsmässa.

Bild: Ladbible

– Jag skulle aldrig ge upp min dröm om att se ut som en docka. Tidigare hatade jag att se mig själv i spegeln, men tack vare Barbies underbara stil så mår jag nu fantastiskt. Min mamma brukade fråga varför jag aldrig slutade, men nu har hon förstått.

– Mamma ser hur lycklig det här gör mig – och min dotter Beth, som är 14, köpte ett kurstillfälle i hur man själv kan göra sina läppar när jag fyllde år. De vet alla hur beroende jag är, säger Kerry Miles.

Kerry Miles som hon ser ut nu. Bild: Instagram/uk.barbie

Hon är framför allt helt lyrisk över sin ”nya” näsa.

– Jag längtar efter att få visa upp den för världen. Den har givit mig så mycket självförtroende!

Lämna nu en kommentar och dela med dig av dina tankar kring Kerrys förvandling. Gör hon rätt, eller gör hon fel? Är det vettigt, eller bara helknasigt?