Mamman har spenderat 1,5 miljoner kronor på operationer – för att bli en livs levande Barbiedocka

Insidan räknas mer än utsidan, skulle nog de allra flesta hålla med om. Samtidigt vi nog alla lite fåfänga när allt kommer omkring, man ser ju helst lite fin och fräsch ut om det är möjligt. Dels för ens eget självförtroende, dels för att det är trevligt att bli uppskattad av ens omgivning.

Hur man framstår inför andra är dock olika viktigt för olika personer, det är helt naturligt. Därför tar också vissa människor det här med utseendefixering lite längre än oss andra.

En del vill helst se ut om en i mängden utan att sticka ut för mycket medan andra vill sticka ut betydligt mer.

Kerry Miles har sedan 2006 gjort allt i sin makt för att bli så lik en Barbie som möjligt. Ja, hon vill alltså se ut som en levande version av den klassiska leksaksdockan. I början handlade det bara om att hon klädde ut sig, men till slut valde mamman dessutom att ta till plastikkirurgi.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Nu, efter över ett decennium med diverse ingrepp, har Kerry äntligen hittat den typ av operation som enligt henne gjort utseendet komplett. Det handlar om en näsjustering.

”Fylla läpparna igen”

Efter att hennes föräldrar gav henne 10 000 pund, motsvarade ungefär 110 000 kronor, i julklapp hade hon råd att genomföra det senaste ingreppet.

– Efter en natt på sjukhuset fick jag komma hem igen. Det gjorde inte ont alls och även om operationen bara kostade 5 000 pund så sa mina föräldrar till mig att behålla resten av pengarna. För dem ska jag fylla mina läppar igen, säger hon till Ladbible.

Kerry har alltid älskar dockan Barbie. Som liten samlade hon på Barbiedockor och ville gärna ha hela omgivningen så rosa som möjligt. Men det var inte förrän 2006 som Kerry själv började justera sitt utseende.

”Hittat det perfekta utseendet”

År 2015 gjorde hon sin första bröstoperation.

– Det tog mig från storlek 32B till 30G. Jag har nu 28G. Efter min andra bröstoperation och att jag nu gjort näsan så känns det som att jag hittat det perfekta utseendet, berättar den yppiga blondinen, vars förvandling blivit en smärre sensation på nätet, säger Kerry till Ladbible.

Sammanlatg har Kerry spenderat omkring 130 000 pund, alltså knappt 1,5 miljoner kronor, på att förändra sitt yttre med diverse skönhetsingrepp.

Trots att hon genomfört flera ingrepp ser Kerry inget slut på sina operationer.

Väljer utseendet före maken

Kerry är väldigt nöjd med sitt utseende och har fått över 95 000 följare på Instagram, där hon bjuder på lättklädda bilder av sig själv.

– Jag skulle aldrig ge upp min dröm om att se ut som en docka. Tidigare hatade jag att se mig själv i spegeln, men tack vare Barbies underbara stil så mår jag nu fantastiskt. Jag brukade säga till min man att om jag tvingades välja mellan honom och mitt yttre så hade det fått bli skilsmässa, säger Kerry till Ladbible.

Vad tycker du om Kerry och hennes livsval? Tänk på att vara respektfull i kommentarsfältet!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!