Mamman har tjänat en förmögenhet – på att sälja sin bröstmjölk till muskelknuttar: ”Flytande guld”

Som nybliven mamma är det mycket att tänka på. Helt plötsligt har man ansvar för någon annans liv på ett sätt man aldrig haft förut, och det mesta av ens energi går åt till bebisen.

Att tjäna pengar är nog bland det sista man tänker på som nybliven förälder, men vissa har en speciell förmåga att tänka lite entreprenöriellt trots nyblivet föräldraskap.

Mila De’brito är mamman som tjänat över 100 000 kronor efter sin förlossning – genom att sälja sin bröstmjölk, skriver The Mirror.

Det är på TikTok som den nyblivna mamman skapat starka reaktioner efter att hon avslöjat sin nyfunna väg till rikedom.

Tjänat över 100 000 kronor

Mila insåg att hon satt på en potentiell guldgruva när hon fick reda på att det är populärt bland muskelbyggare att dricka bröstmjölk.

https://www.instagram.com/p/CUQU5LhILAe/

Istället för att amma sin bebis så förpackar Mila sin bröstmjölk och säljer den dyrt till män som drömmer om att få enorma muskler.

I ett uppmärksammat klipp på TikTok avslöjar Mila att hon tjänat över 10 000 brittiska pund på sitt nya ”jobb” vilket motsvarar ungefär 125 000 svenska kronor.

”Flytande guld” har Mila skrivit intill klippet där hon håller i plastbehållare med färsk bröstmjölk, som nu fått nästan 300 000 visningar.

https://www.tiktok.com/@mila.debrito/video/7063861357816401158

Anses vara supermat

Varför är det så lukrativt att sälja bröstmjölk då?

Det anses nämligen vara supermat för alla som är ute efter att bygga muskler.

En cup (2,84 dl) innehåller ungefär 170 kalorier, 10 gram fett, 16 gram kolhydrater och två gram protein. Dessutom är bröstmjölk rikt på vitaminer och mineraler, vilket gör bröstmjölk eftertraktat hos muskelbyggare.

Men fungerar det då?

– Bröstmjölk är ju designat för att få en bebis att växa väldigt snabbt, så folk tror väl att det ska fungera på vuxna också. Det finns mycket som främjar tillväxten i bröstmjölk men jag är långt ifrån säker på att det ger samma effekt hos vuxna män, på något sätt, säger dietisten Brian St. Pierre till Men’s Health.

Oavsett effekt så har det gjort mamman Mila rik, så det är väl bara att gratulera. Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!