Man fångas på film under samlag med golfhål – nu jagas han av polis

Vi är alla sexuella varelser och tycker om olika saker när det kommer till närhet och intimitet. Vissa gillar sådant som anses lite mer förbjudet medan somliga nöjer sig med det som ibland kallas för vaniljsex.

Att vi skiljer oss åt på det här sättet måste man givetvis respektera. Samtidigt gäller det att ta hänsyn till ens omgivning och att inse att varenda varelse på jorden inte är helt såld på det som man själv går igång på.

Ens sexualitet är en privat sak – och det är sällan något som intresserar folk som inte ens vet vem man är. Att hålla på med snuskigheter gör man därför bäst innanför stängda dörrar!

Men det här är inte något som alla ställer upp på. En del gillar ju det här med offentlighet i sexuella sammanhang – och även att involvera specifika objekt eller platser. Det var något som ett gäng på fyra golfare fick erfara i måndags.

Det hela inträffade på banan Brackenwood Golf Course i den engelska staden Bebington. Sällskapet passerade nionde hålet – och såg då, till sin stora förvåning, hur en man i helt bar överkropp låg precis vid hålet.

Han hade dessutom dragit ner byxorna en aning – och efter att ha tittat en stund förstod de förbipasserande vännerna att den mystiske golfbanebesökaren ”hade sex” med hålet.

Deadline News/Steven Gayton

Samtidigt höll han tag om flaggan med ena handen och förde den fram och tillbaka vid rumptrakten. Mer exakt vad han kan tänkas ha pysslat med får ni räkna ut själva…

Steven Gayton, som var en av de fyra som beskådade det hela, plockade upp sin mobil och började filma golffetischisten förehavanden borta vid hålet.

Kontaktar polisen

Efteråt sa Steven till sajten Ladbible:

– Han var helt ensam. Det såg ut som att han gjorde det för att få en ”kick” – och att han filmade sig själv när han gjorde det. Det är det konstigaste som jag någonsin råkat bevittna. Jag tror inte att ha var full, för han filmade som sagt sig själv. Det var, vad jag vet, bara han och vi på banan.

Deadline News/Steven Gayton

Det chockade vittnet fortsätter:

– När han upptäckte att vi såg honom verkade han inte heller speciellt störd. Det här blev den konstigaste golfrundan i mitt liv. Det jag kan säga är att om jag någon gång får ner bollen i hål nio på Brackenwood Golf Course igen – då kan den stanna där! säger han.

Några minuter efter att de fyra golfarna upptäckte mannen så reste han sig upp, knäppte byxorna, satte tillbaka flaggan i hålet – och gick iväg.

Nedan kan du se en (censurerad) videosnutt från det Steven filmade! Klippet har nu spridits som en löpeld på nätet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/zapporarWpo” /]

Steven och hans vänner valde att kontakta Merseyside-polisen som omgående tog upp en anmälan – och en utredning har nu inletts. Ännu finns dock ingen misstänkt.

Snacka om galet! Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du också tyckte detta var helknäppt, eller lämna en kommentar om vad du tycker om den här mannens beteende!