Pilsk man gripen – efter offentligt sex med enorm kon

Pilsk man gripen – efter offentligt sex med enorm kon

Man tager vad man haver, är ett populärt uttryck.

Det kan appliceras på många situationer i livet – allt från när man är riktigt hungrig till när man känner sig lite pilsk.

Det sistnämnda kanske kan låta lite konstigt, men en 38-årig man i England bevisade nyligen att så faktiskt kan vara fallet.

Han blev nämligen påkommen med att ha sex – med en stor plastkona.

Det var vid Wigan North Western Railway Station som en man i helgen blev påkommen med att roa sig sexuellt ­– med en kona. Efter en blöt natt tillsammans med sina vänner hamnade han på tågstationen – och fick tag i föremålet som han sedan tog med sig in i en hiss, skriver Ladbible.

Bild: Wikimedia Commons

Väl drar drog han ner byxor och kalsonger för att därefter placera konan i sitt knä och börja jucka. ”Samlaget” upptäcktes när en anställd på tågstationen öppnade hissdörren och tog mannen på bar gärning.

Bad om ursäkt för sitt beteende

Polisen tillkallades, men den uppenbart smällkåte mannen fortsatte som att ingenting hade hänt. Det var först när en konstapel kom till platsen och gjorde fyllot medvetet om sin närvaro som man fick honom att sluta ha sex med konan och i stället dra upp sina byxor.

Bild: Google Maps

Först verkade det som att mannen var påverkad av droger och även hade illegala substanser på sig, men det visade sig senare inte stämma. Det var ”bara” vanlig berusning. Därför slapp han åtalas för droginnehav, men det blev i alla fall ett besök i rätten på grund av grovt förargelseväckande beteende.

Det här var inte första gången som mannen hamnat i klammer med rättvisan på grund av liknande händelser. Enligt Ladbible ursäktade han sitt beteende i rätten, erkände sig också skyldig – och kommer inom några veckor få veta vad det blir för påföljd.

Känner du någon som också alltid gör galenskaper på fyllan? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här ”viktiga” nyheten till dina galna vänner!