Mannen har brutal diarré i 1 år efter tuff skilsmässa – sätter upp dold kamera i köket och får skitsäkert bevis

Skilsmässor är alltid sorgliga, även om de ibland är nödvändiga och sker på ett fredligt vis. Det är slutet på en – ofta – flerårig kärlekshistoria och det finns ingenting roligt med det.

Ibland kan dock skilsmässor bli riktigt stökiga – och en norsk kvinna hanterade nyligen sin besvikelse på värsta tänkbara sätt.

Den skitiga revanschen blev till och med ett fall för rättsväsendet.

Det var en man i norska Larvik som efter en svår skilsmässa började få problem med sin mage från och till under ett år.

Satte upp en övervakningskamera

Han kunde dock inte förstå varför – det hade aldrig tidigare varit något återkommande bekymmer.

Vid ett tillfälle fick han till och med läggas in på sjukhus med magsmärtor, rapporterar NRK.

När mannen var bortrest under ett antal veckor och då blev helt frisk, utan några som helst hälsobesvär, började han fatta misstankar.

Bildkälla: Shutterstock

Han satte därför upp en övervakningskamera i sitt kök – och kunde sedan på så vis avslöja att ex-frun då och då smög in i huset, som hon hade behållit nyckeln till, för att tillsätta laxermedel i både mat och dryck.

Tingsrättens dom

Mannen anmälde det hela till polisen – och tingsrätten i Vestfold dömde nyligen kvinnan till 30 dagars villkorligt fängelsestraff med en prövotid på två år.

Snacka om en skitig skilsmässa – men skönt att mannen kunde ta reda på vad det handlade om och dessutom sätta dit sitt ex.

Hennes elaka beteenden går verkligen inte att ursäkta – och vem vet, kanske ser karma till att hon själv får lite rännskita tillbaka.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!