Mannen ser sin fru utan smink för första gången – stämmer henne för bedrägeri

Det finns tokstollar lite överallt i världen, men en algerisk man tar nog ändå hem priset.

År 2015 valde han att stämma in fru dagen efter deras bröllop. Anledningen var att han nu sett henne utan smink för första gången – och kände sig lurad.

Mannen hävdade i rätten att han blev livrädd när han såg henne, skriver Daily Mail.

PxHere

Han må ha lovat att älska henne i nöd och lust, men för en algerisk man blev det alldeles för mycket att se sin fru utan smink. Maken blev så chockad över att se sin hustrus ansikte utan diverse skönhetsprodukter morgonen efter deras bröllop att han inte kände igen henne.

Stämning på cirka 200 000 kr

Mannen var så pass förbryllad att han först anklagade sin fru för att vara en tjuv som brutit sig in i hans hus. När han i stället till slut insåg att det var hans maka som alltså befann sig i parets hem så beslutade sig mannen för att dra henne inför rätta, skriver Daily Mail.

Det handlade om en stämning på 20 000 dollar, cirka 200 000 kronor.

Pixabay

Mannen hävdade i rätten att han blev livrädd när han såg sin fru utan smink – och att han först trodde det rörde sig om en inbrottstjuv, skriver Emirates 24/7.

”Han sa att han kände sig bedragen av henne eftersom hon alltid bar mycket smink innan deras bröllop”, rapporterades det inifrån rätten.

”Han sa att hon såg väldigt vacker och attraktiv ut före bröllopet, men när han morgon efter vaknade upp och såg henne utan smink, så blev han rädd eftersom han trodde att hon var en inbrottstjuv”.

Vilken tokstolle! Gifter man sig med någon gör man det rimligtvis för mer än personens yttre! Här får kvinnan all vår sympati tycker jag – och vi kan bara hoppas att hon valde att lämna den här tölpen! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!

Eller bjud oss på din åsikt i kommentarsfältet!