Mannen var vegan i 10 år – nu lever han på rått kött: ”Blir berusad”

Vi har alla olika saker vi tycker om i matväg. Själv älskar jag kött, men skulle aldrig få för mig att äta en stek rå. Nej, den ska först få sig en rejäl omgång på grillen – sedan får filén eller biffen den där underbara smaken som får en att nästan tappa andan.

Det finns dock människor som endast äter kött helt rått.

En av dessa är britten Prem, 31. I Channel 4:s dokumentär “How to steal pigs and influence people” berättar den förre veganen om hans kärlek till blodigt kött – som han också hävdar ger honom en känsla av berusning.

Levde 10 år som vegan

Att vara vegan är mer populärt än någonsin tidigare. Det finns säkert en hel del fördelar med det, men själv skulle jag aldrig klara av att leva utan kött. Det finns ju faktiskt inget bättre än att grilla till en fin köttbit. Lite potatis och sås till det – då är dagen räddad!

Bild: Pxfuel

Prem, 31, levde 10 år som vegan innan han åter att börja äta kött igen. Det handlar dock inte om att han har salami på frukostmackan och äter en biff då och då till middag – nej, den här britten tar det några steg längre, vilket både Daily Mail och Ladbible skrivit om.

Bild: Pxfuel

Efter att sett ett klipp på Youtube som han inspirerades av, så valde Prem att gå över till att endast äta rått kött. I Channel 4:s dokumentär “How to steal pigs and influence people” kan han ses sittande på en gräsmatta tillsammans med vänner och äta direkt från ett dött rådjur. Runt 31-åringens mun kan man se tydliga spår av blod.

Hävdar sig bli ”berusad”

Han beskriver då sin känsla:

”Det är något speciellt med ett friskt, vackert rådjur. Det smälter som smör i munnen. Det får en liksom berusad av smaken. Jag ska äta lite av mjälten, hjärtat och lungorna nu”, säger han i den kontroversiella dokumentären, enligt Ladbible.

Mannen på bilden är inte samma person som artikeln handlar om – det här är alltså en genrebild. Bild: Shutterstock

Klippet, som endast Channel 4 har rättigheterna till att visa, har fått massvis kritik – främst då många finner det hela barbariskt och äckligt. Prem verkar dock säker på sin sak, att det här är rätt sätt att leva på – och har sannolikt inga planer på att sluta.

Han blir ju mätt, glad och berusad…

Vad anser du om det här? Är det dumt eller är han kanske något på spåren? Dela gärna artikeln för att berätta vad du tycker!