Mara är besatt av tatueringar och har nu täckt hela sin rumpa – titta nu när hon stolt sliter av sig byxorna

Mara är besatt av tatueringar och har nu täckt hela sin rumpa – titta nu när hon stolt sliter av sig byxorna

Som vuxen kan man helt och hållet bestämma vad man själv vill göra, så länge man håller sig inom lagens gränser och inte skadar andra så finns det i princip inga hinder.

Tatueraren och modellen Mara Inkperial är en av de människor som format sitt utseende helt efter eget behag, utan en tanke på vad andra ska tycka och tänka om henne.

Hon har täckt sin kropp med hundratals tatueringar och har nu även tatuerat sin rumpa – något hon stolt visar upp för sina följare, skriver Daily Star.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Ända sedan tyskan Mara var liten har hon fascinerats av kroppsmodifikationer i allmänhet och tatueringar i synnerhet.

Visar upp ”nya” rumpan

Redan som 17-åring började Mara jobba i en tatueringsstudio där hon snabbt lärde sig konsten att tatuera.

Sedan dess har det rullat på, och Mara själv har tappat räkningen på hur många tatueringar hon har, men det rör sig om flera hundra. Främst är det realistiska motiv, porträtt och kalligrafi som täcker större delen av 33-åriga Maras kropp.

För inte så länge sedan tatuerade Mara även sin rumpa, vilket hon nu visat upp på sin Instagram, där hon har över 700 000 följare.

Tjänar mycket på sina tatueringar

Att visa upp sina tatueringar är ingenting som Mara har några problem med.

Mara driver nämligen själv en sida där hennes allra mest hängivna fans kan se väldigt vågade bilder på henne, mot en prenumerationskostnad på åtta amerikanska dollar i månaden, vilket är ungefär 67 svenska kronor.

Exakt hur många prenumeranter Mara har är inte helt känt, men klart är i alla fall att kostnaderna för hennes tatueringar är återbetalda sedan länge.

Tryck nu på DELA-knappen för att säga vad du tycker om det här!